תפוחי אדמה אפויים מפוארים
תפוחי אדמה אפויים מפוארים עשויים להיות רק התוספת שאתה מחפש. צופה בדמות שלך? למתכון ללא גלוטן וצמחוני זה יש 203 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה ו 50 דקות. אם יש לכם אפיית תפוחי אדמה, חלב, פימינטוס ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 29%. ציון זה הוא רע למדי. מתכונים דומים: תפוחי אדמה קלויים עם חמאה מהודרת, סירות תפוחי האדמה האפויות פעמיים של אמא שלי (גרסה מהודרת), ו אורז מפואר במחיר מפואר.
הוראות
לשפשף ולנקב תפוחי אדמה; לשפשף בשמן אם רוצים.
אופים ב 375 3 שעה או עד שהם רכים. מגניב.
חותכים כל תפוח אדמה לחצי לאורכו. גורפים את העיסה ומשאירים קליפות דקות. מחק שני חצאי קליפה.
בקערה גדולה, עיסת מחית עם חמאה. מערבבים פנימה את החלב, השמנת החמוצה, המלח, הפלפל ומחצית הפימינטוס והעירית. כף לקליפות תפוחי אדמה.
מניחים על תבנית עם נייר אפייה.
אופים, ללא כיסוי, ב-375 ניתנים לזיהוי למשך 20-30 דקות או עד שהם מחוממים.
מפזרים את יתרת הפימינטוס ועירית.