תפוחי אדמה אפויים עם פטריות בר בוהקים
תפוחי אדמה אפויים עם Ragů פטריות בר נטול גלוטן, וצמחוני מנה צדדית. מנה אחת מכילה 383 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה אפויים, חמאה, טרגון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו ראגו פטריות בר, ניוקי עם ראגו פטריות בר, ו ניוקי עם ראגו פטריות בר (מתכונים דומים).
הוראות
לנקב את תפוחי האדמה במזלג ולשפשף עם שמן.
אופים במשך 1 שעה, או עד מכרז כאשר פירסינג.
בינתיים, במחבת גדולה ועמוקה, ממיסים את החמאה בשמן.
מוסיפים את הפטריות, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים על אש גבוהה, מערבבים מדי פעם, עד למכרז, 20 דקות.
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים, מערבבים, עד שהפטריות השחמות עמוקות, 8 דקות.
מוסיפים את היין ומבשלים עד התאדה. מערבבים את המניה, טרגון וטימין ומביאים לרתיחה. מתבלים במלח ופלפל.
חתוך את תפוחי האדמה והפל את הקרביים במזלג. מתבלים במלח ומעבירים לצלחות. כפית סמרטוט פטריות על תפוחי האדמה ומגישים.