קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 5 דק.
מנות4
ציון בריאות12
מגזין

תפוחי אדמה אפויים פעמיים

תפוחי אדמה אפויים פעמיים
תפוחי אדמה אפויים פעמיים הוא מתכון צמחוני ללא גלוטן ולקטו אובו עם 4 מנות. תמורת 67 סנט למנה , מתכון זה מכסה 15% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. בתוספת זו יש 245 קלוריות , 6 גרם חלבון ו -4 גרם שומן למנה. 16 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח כשעתיים ו-5 דקות . אם יש לכם טימין טרי, פטרוזיליה, שום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 79% . משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם בטטה אפויה בתוספת נקניק תפוח עוף ותפוחים ותפוחי אדמה אפויים בציפוי עוף מוקרם , קורנדביף אפוי עם כרוב מוקפץ ותפוחי אדמה חדשים אפויים , וקורנדביף אפוי עם כרוב מוקפץ ותפוחי אדמה חדשים .

הוראות

1
מחממים את התנור ל-375 מעלות פר'. משפשפים את תפוחי האדמה בשמן ומתבלים בנדיבות במלח כשר.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
2 כפיות טימין טרי קצוץ2 כפיות טימין טרי קצוץ
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
2
מניחים על תבנית עם נייר אפייה ואופים עד שתפוחי האדמה רכים מאוד מבפנים ופריכים מבחוץ, כשעה ו-15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
3
תן לעמוד 5 דקות.
4
בינתיים, מחממים את החמאה במחבת טפלון גדולה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
(65 עוגיות)(65 עוגיות)
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנהסלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
5
מוסיפים את הכרישה ומתבלים במלח ופלפל, מבשלים עד לריכוך, כ-6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
6
מוסיפים את השום והתימין ומבשלים עד לריח, דקה. מצננים מעט.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך רבע כוסבצל צהוב, קצוץ קטן, בערך רבע כוס
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
7
חותכים לאורך, פותחים את מרכז כל תפוח אדמה, ועוצרים בערך 1 סנטימטר מכל קצה. גרפו את החלק הפנימי לתוך קערה גדולה, תוך שמירה על קליפה של 1/4 אינץ' של תפוח אדמה ליד העור.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
8
מוסיפים לתפוח האדמה את תערובת הכרישה, גבינת השמנת והחלב ומועכים היטב בעזרת מזלג עד לאיחוד אך מעט שמנמן. מערבבים פנימה את הפטרוזיליה הקצוצה. מחזירים את המלית לקליפות תפוחי האדמה, כ-1/2 כוס מילוי לכל תפוח אדמה ומניחים בחזרה על תבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
9
אופים עד שהם מתחממים והחלק העליון מזהיב קלות, 20 עד 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
10
מקשטים בתוספת פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר