קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות10
מגזין

תפוחי אדמה ג'אברון

תפוחי אדמה ג'אברון
תפוחי אדמה ג'אברון לוקח על 1 שעה ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מנות ראשונות יש 360 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 24 גרם של שומן למנה. אם יש לך צ'דר, חמאה, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 5 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וlacto אובו צמחוני דיאט. חמאה חומה יש תפוחי אדמה (תפוחי אדמה אקורדיון), סיר חרס תפוחי אדמה גבינה מתפוחי אדמה גלם, ו תפוחי אדמה ממולאים אפויים (תפוחי אדמה טנדורי) דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
מחממים התנור ל 180c / 160c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מרתיחים את כל תפוחי האדמה במחבת גדולה במשך כ 15-20 דקות עד שהם מבושלים התזמון יהיה תלוי בגודל שלהם.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מסננים ומשאירים להתקרר, ואז לקלף את הקליפות ולחתוך את תפוחי האדמה לפרוסות עבות 5 מ " מ.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
4
שים את החמאה ושום במחבת תפוחי האדמה היו מבושלים ב, העונה ולהמיס על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שום גויה®שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
להוסיף את פרוסות תפוחי האדמה ולזרוק עד רק מצופה אבל לא לתת להם לטגן. (אתה יכול להתכונן לשלב זה יום לפני ולשמור מכוסה במקום קריר.)
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
6
מורחים את תפוחי האדמה בצלחת עמוקה 28cm x 22cm ovenproof ויוצקים על חלב וקרם.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
7
מפזרים את הגבינה על גבי ואופים במשך 30 דקות עד הזהב ותפוחי האדמה רק מתחילים פריך.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות