קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות30
ציון בריאות0
מגזין

תפוחי אדמה וגבינה סיגרה בורק

תפוחי אדמה וגבינה סיגרה בורק
תפוחי אדמה וגבינה סיגרה בורק נטול גלוטן, וצמחוני מתאבנים. מתכון זה מספק 30 מנות. עם 76 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך מלח, שמנת, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: טורקיה Sigara Börek: לחמניות גבינה פריך עם רוטב יוגורט Garlicky, Sigara Boregi, ו עוגת תפוחי אדמה-גבינה.

הוראות

1
להבהיר חמאה
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
2
בסיר על אש נמוכה, להמס חמאה לאט. לשמור על להבה נמוכה ולבשל עד מבעבע שוככת, החמאה מחשיכה מעט בצבע, ומוצקי חלב משחימים לשבת על החלק התחתון של הסיר, כחצי שעה. אתה יכול להכניס למקרר חמאה מבהירה במשך חודשים, אם לא יותר, או להשתמש בו מיד.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות סוכר דמררה3 כפות סוכר דמררה
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
הפוך את המילוי
4
שים תפוחי אדמה ושום בסיר גדול ולהוסיף מים כדי לכסות על ידי 1 אינץ'. מכסים, מביאים לרתיחה, ואז לחשוף ולהפחית את החום בינוני. לבשל עד תפוחי אדמה הם מאוד רך להתפרק כאשר נדחף עם סכין קילוף.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
שום גויה®שום גויה®
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
מסננים תפוחי אדמה ומעבירים לקערת ערבוב גדולה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
6
מוסיפים שמנת חמוצה וחצי מהגבינה, ואז מחית עד שלא יישארו גושים גדולים. מערבבים בגבינה שנותרה ומוסיפים מלח לפי הטעם. מקפלים בביצה.
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
7
הרכבה
8
חמאה חמה ומבהירה אם היא החלה להתגבש.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות סוכר דמררה3 כפות סוכר דמררה
9
מברשת סרט דק על גיליון של yufka, ולאחר מכן במקום 2 כפות של מילוי 1 אינץ מהקצה הרחב, פרושים ביומן דק להשאיר שטח 1/2 אינץ ' משני הצדדים. לקפל את הפינות החיצוניות כמו בוריטו, ואז לגלגל בורק עד לנקודה. הגדר על תבנית אפיית אלומיניום (לא מקל; הסדינים הכהים יותר לחמם מהר מדי לצרוב את התחתית).
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
10
כאשר כל הבורק מגולגלים, מברשת עם סרט דק של חמאה מבהירה יותר. שמור את שאר החמאה לשימוש נוסף.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות סוכר דמררה3 כפות סוכר דמררה
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
11
מחממים תנור ל 204°, עם מדפים בשלישים העליונים והתחתונים.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
12
אופים בורק במשך 10 עד 15 דקות, ולאחר מכן להפוך לצד חדש ולהחליף עמדת גיליון אפייה בתנור.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
13
אופים במשך 10 עד 15 דקות נוספות, או עד בורק הם חום זהוב ומתקלף.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
14
בואו מגניב 5 דקות לפני ההגשה.