זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular גדול של 83%. נסו תפוחי אדמה, שעועית ירוקה, ותירס ברוטב לימון חמאה חום, עוגת הליבוט סרטן Roulade עם רוטב שמנת לימון, שעועית ירוקה ותפוחי אדמה קלויים כמהין, ו שעועית ירוקה עם לימון ושמיר (מתכונים דומים).
הוראות
1
מביאים 1 3/4 כוסות מים וקוביית בוליון לרתיחה במחבת גדולה, ערבוב עד הקובייה מתמוסס; להתקרר מעט.
מרכיבים שתצטרך
קוביית מרק
גרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
2
לטאטא קמח בהדרגה הנותרים 1/4 כוס מים; להוסיף מרק, ומבשלים מעל חום בינוני גבוה, לטאטא כל הזמן, 2 דקות או עד התערובת היא מעובה מעט.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
גרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
3
להפחית את החום בינוני; להוסיף תפוחי אדמה, ומבשלים, מכוסה, 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
4
מוסיפים שעועית ירוקה, ומבשלים, מכוסים, 8 דקות או עד פריך במכרז. מערבבים בפלפל, dillweed, ומיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
בצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירח
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
ענפי שמיר טריים שנקטפו
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
5
מגישים באופן מיידי.
6
* למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו Bouillon ירקות קנור צמחוני.