תפוחי אדמה חדשים עם שעועית & קרס
אם יש לכם חומץ יין, שמן זית, חפיסת חרדל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : גבינה כחולה ו Wellingtons בקר קרס עם עגבניות צלויות, תפוחי אדמה שמיר פטרוזיליה ו Broccolini ספירס, סלט מלון וסלט, ו מרק אספרגוס קרס עבור 2.
הוראות
מרתיחים את תפוחי האדמה במשך 15 דקות, מפנה את השעועית עבור 4 דקות האחרונות.
לנקז להתקרר מתחת למים קרים עד רק חם, או להשאיר בצד אחד אם יש לך זמן.
לטאטא יחד את מרכיבי ההלבשה ולזרוק דרך הירקות החמים. תפזר את הלחיצה למעלה ותגיש מיד.