תפוחי אדמה טריים מתובלים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל מתובל תפוחי אדמה חדשים בגריל. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 139 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם חמאה, שיני שום, מלח מתובל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-13 היו אומרים שזה פגע במקום. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו תפוחי אדמה מתובלים בגריל, תפוחי אדמה מתובלים, ו תפוחי אדמה מתובלים (מתכונים דומים).
הוראות
גז חום או גריל פחם. אם תפוחי אדמה גדולים, לחתוך במחצית או ברבעון עבור חתיכות אחידות.
מניחים תפוחי אדמה במחבת רדיד חד פעמי 8 אינץ ' או במרכז גיליון גדול של רדיד כבד.
בקערה קטנה, מערבבים חמאה, שום ומלח; לשפוך על תפוחי אדמה. מכסים את המחבת עם נייר כסף או אטם נייר עם חותמות לקפל כפול, המאפשר מקום להרחבת חום.
כאשר הגריל מחומם, מניחים תפוחי אדמה על גריל גז מעל חום בינוני או על גריל פחם מעל גחלים בינוניות. מבשלים 35 עד 45 דקות או עד תפוחי אדמה רכים, ערבוב תפוחי אדמה במחבת לסכל או מפנה חבילת רדיד כמה פעמים במהלך הבישול.