תפוחי אדמה מוקרמים Poblano
Poblano תפוחי אדמה Gratin נטול גלוטן, וצמחוני מנה צדדית. מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 321 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חלב, בצל, תפוחי אדמה זהב יוקוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות נסו תפוחי אדמה ופובלנו גראטן, Poblano, תפוחי אדמה, תירס מוקרם, ו כרובית, Poblano ו בשר חזיר Gratin (מתכונים דומים).
הוראות
צ ' ילי צלוי בצדדים על מדפים של מבערי גז על גבוה, פונה עם מלקחיים, עד עורות מושחרים בכל רחבי, על 10 דקות. מיד להעביר לקערה ולתת לעמוד, מכוסה היטב, 10 דקות.
כאשר צ ' יילס מגניב מספיק כדי להתמודד, לקלף או לשפשף את העור. חתוך צ ' יילס לאורך, ואז גזע, זרע, ו devein.
חותכים לאורכו לרצועות דקות.
מבשלים בצל עם 1 כפית מלח בשמן במחבת כבדה 12 אינץ ' על אש בינונית נמוכה, ערבוב מדי פעם, עד הזהב, על 8 דקות. מערבבים בצ 'יילס ומסירים את רג' אס מהחום. שמור 1/2 גביע ראג ' ה לציפוי.
מחממים תנור ל 400°f עם מתלה באמצע. בנדיבות חמאה 3 ליטר רדוד אפייה.
לקלף תפוחי אדמה, ולאחר מכן לחתוך לרוחב לפרוסות בעובי 1/16 אינץ ' עם פורס.
מוסיפים שמנת, חלב, 1 כפית מלח ומביאים רק לרתיחה על חום בינוני, ערבוב מדי פעם (הנוזל יעבה). מערבבים ברג ' ס, ואז לשפוך תערובת שווה לתוך צלחת אפייה.
מפזרים שמורות 1/2 כוס ראג ' ס על גבי.
אופים עד תפוחי אדמה במכרז, 45 דקות עד 1 שעה.
בואו לעמוד 15 דקות לפני ההגשה.
* צ 'ילי יכול להיות קלוי על ידי צליה על מחבת מטאטא 2 אינץ' מחום, מפנה, 8 עד 10 דקות. * ראג ' ס יכול להתבצע 3 ימים קדימה ומקורר. * Gratin יכול להתבצע 1 יום קדימה ומקורר. מביאים לטמפרטורת החדר ומחממים, מכוסים, בתנור 177° (כ -30 דקות).