תפוחי אדמה מטוגנים עם כוסברה
תפוחי אדמה מטוגנים עם כוסברה עשויים להיות רק תוספת אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, כל 30, ומתכון טבעוני יש 293 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו צ'ילי, כוסברה, שיני שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו בקר מוקפץ עם תפוחי אדמה מטוגנים בתנור, תפוחי אדמה כוסברה, ו שרימפס כוסברה אורז מטוגן (מתכונים דומים).
הוראות
במסננת גדולה, לזרוק את תפוחי האדמה עם 1 כף מלח ולתת לעמוד במשך 5 דקות. ללטף את תפוחי האדמה יבש עם מגבות נייר.
מחממים 3/4 כוס שמן הזית בכל אחת מ-2 מחבתות גדולות.
מוסיפים חצי מתפוחי האדמה לכל מחבת, ומפיצים אותם בשכבה זוגית. מטגנים את תפוחי האדמה על חום גבוה בינוני עד שמתחילים להשחים על הקרקעית, כ -10 דקות. מערבבים וממשיכים לבשל עד שתפוחי האדמה פריך ומכרז, כ 5 דקות; להתאים את החום לפי הצורך. עם כפית מחוררת, להעביר את תפוחי האדמה לתבנית אפייה מעוטרת.
בקערה קטנה, מחית את השום עם הנותרים 1 כף מלח. מחק את המחבתות והוסף 2 כפות של השמן הנותר לכל אחד.
מוסיפים חצי שום לכל מחבת ומבשלים על חום נמוך בינוני, ערבוב, עד ריחני וזהב, על 3 דקות.
מוסיפים חצי חתיכות צ ' ילה לכל מחבת ומבשלים 1 דקה.
מוסיפים מחצית הכוסברה ותפוחי אדמה מטוגנים לכל מחבת ומערבבים כדי לצפות את תפוחי האדמה. מבשלים מעל חום מתון, ערבוב, עד מחומם דרך, כ 3 דקות.
מעבירים למגש גדול ומגישים מיד.