תפוחי אדמה ממולאים בפסטו ועגבניות מיובשות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל תפוחי אדמה ממולאים פסטו ועגבניות מיובשות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 351 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך אפיית תפוחי אדמה, גבינת פרמזן נוספת, גבינת פרמזן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 55 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו קיש תרד עם עגבניות מיובשות, פסטו עגבניות מיובשים טבעוני קל, ו יום ראשון מיובש עגבניות פסטו פסטה עם Zoodles (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 191°. לשפשף בעדינות תפוחי אדמה, אבל לא לקלף. פירס תפוחי אדמה מספר פעמים במזלג.
אופים 1 שעה עד 1 שעה 15 דקות או עד תפוחי אדמה רכים כאשר פירסינג במרכז עם מזלג.
בואו לעמוד עד מגניב מספיק כדי להתמודד.
חותכים כל תפוח אדמה לאורכו לשניים; לגרוף את הקרביים לתוך קערה בינונית, עוזב קליפה דקה.
מוסיפים חלב לתפוחי אדמה; מחית עם מחית תפוחי אדמה או מיקסר חשמלי עד שלא יישארו גושים (כמות החלב הדרושה תשתנה בהתאם לסוג תפוחי האדמה המשמשים). מערבבים בפסטו, עגבניות, זיתים וגבינת 1/2 כוס. ממלאים קליפות תפוחי אדמה בתערובת פירה.
מניחים על דף עוגיות ungreased.
אופים כ 20 דקות או עד חם.
מפזרים בזיליקום וגבינה נוספת.