תפוחי אדמה משובשים וגזר
צריך ללא גלוטן ומנה צמחונית? תפוחי אדמה משובשים וגזר יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מתאים ל-12 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 88 קלוריות. אם יש לכם חמאה, תפוחי אדמה, שמיר עשבוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. נסו פירה מעושן בטטות, תפוחי אדמה מוקצפים וגזרים, ו תפוחי אדמה וגזר מוקרמים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מים אינץ 1 (מלוחים אם תרצה) לרתיחה בתנור הולנדי 4 ליטר.
תוסיף תפוחי אדמה. מכסים וחום לרתיחה; להפחית את החום. מבשלים 25 עד 30 דקות או עד רך; לנקז. שייק פאן בעדינות על אש נמוכה תפוחי אדמה יבשים.
בעוד תפוחי אדמה מבשלים, לחמם מים אינץ 1 (מלוח אם תרצה) כדי רותחים בסיר 3 ליטר.
הוסף גזר. מכסים וחום לרתיחה; להפחית את החום. מבשלים כ 20 דקות או עד מאוד רך; לנקז.
מחית תפוחי אדמה עד שלא יישארו גושים. לנצח 1/3 עד 2/3 כוס חלב בכמויות קטנות.
מוסיפים 2 כפות חמאה ו 3/4 כפית מלח. הכו במרץ עד שתפוחי האדמה קלים ורכים. כיסוי כדי להתחמם.
מחית גזר עד לא גושים להישאר. לנצח 1/3 עד 2/3 כוס חלב בכמויות קטנות. מקציפים ב 1 כף חמאה ושמיר עשב.
תערובת תפוחי אדמה כפית לתוך חצי קערה גדולה; תערובת גזר כפית לחצי השני. משוך מרית גומי קטנה באמצעות תערובות כדי ליצור עיצוב משובש.