תפוחי אדמה מתוקים מזוגגים קוקוס
תפוחי אדמה מתוקים מזוגגים קוקוס נטול גלוטן, וצמחוני מתאבנים. מנה אחת מכילה 108 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. מתאים ל-15 מנות. לך לחנות ותביא מיץ ליים, חלב קוקוס, פלפל חריף, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. נסו שרימפס קוקוס-panko עם תפוחי אדמה מתוקים זיגוג כתום, בטטות מזוגגות סויה, ו בטטות מזוגגות סויה (מתכונים דומים).
הוראות
לשטוף ולייבש את תפוחי האדמה ולאחר מכן לעטוף אותם בנפרד גיליונות של רדיד אלומיניום.
הכן אש של בול לחום בינוני (ראה להלן). כאשר הגחלים מוכנים, מניחים את תפוחי האדמה המתוקים ישירות על הסורג פחם מונח על קצה הפחם. סגור את המכסה ומבשל עד שתפוחי האדמה רכים, 45 עד 55 דקות, הופכים אותם מדי פעם. כדי לבדוק doneness, לסחוט את תפוחי האדמה עם זוג מלקחיים.
הסר את תפוחי האדמה מן הגריל ולתת להם להתקרר במשך כ 15 דקות לפני פתיחת אותם. חותכים את העורות עם סכין לקלף ולהשליך את העור.
חותכים את הבשר לקוביות אינץ'. שים בצד בזמן שאתה מכין את הזיגוג.
מניחים מחבת ברזל יצוק 12 אינץ ' מעל תפוחי אדמה מתוקים מזוגגים קוקוס חום בינוני ישיר (אתה יכול גם לעשות את הצעד הזה על הכיריים שלך למעלה).
שלב את החומרים זיגוג במחבת ולהביא את התערובת לרתיחה, ערבוב מדי פעם.
תן לתערובת להפחית עד מחצית הנפח נשאר, 5 עד 8 דקות, ערבוב מדי פעם. הזיגוג יהיה עבה מעט.
הסר את המחבת מן החום ולהוסיף את קוביות הבטטה, בעדינות ערבוב המעיל עם זיגוג, להיזהר לא מועך אותם.
במחבת קטנה על חום גבוה, טוסט וחום הקוקוס, על 2 דקות.
מניחים את תפוחי האדמה בקערת הגשה ומפזרים את הקוקוס הקלוי מעל.