תפוחי אדמה סקווש
אם יש לכם מלח מתובל, דלעת בננה, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן מזון ידידותי, צמחוני דיאט. . עם כפית ציון של 24% המנה הזאת לא יוצאת מן הכלל. נסו סקווש ותפוחי אדמה, פירה ודלעת, ו תפוחי אדמה מטוגנים ודלעת (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
מניחים את תפוחי האדמה על תבנית אפייה, ואופים 45 דקות, עד מבושל דרך ומכרז.
מניחים את הסקווש בסיר עם מספיק מים כדי לכסות, ולהביא לרתיחה. מבשלים 10 דקות, או עד מכרז.
העברה למסננת, ולאפשר לנקז במשך 30 דקות.
חותכים את תפוחי האדמה האפויים לשניים, לגרוף את עיסת, דואג להשאיר עורות שלמים. בקערה גדולה, מחית יחד את עיסת תפוחי האדמה, סקווש, וחמאה. כפית את התערובת לתוך קליפות תפוחי אדמה, ומניחים על תבנית אפייה.
להפחית את טמפרטורת התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
אופים קליפות תפוחי אדמה ממולאים 30 דקות, עד פני השטח של מילוי הוא השחמה קלות.