תפוחי אדמה, פטריות, וחשיש עוף יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . מנה אחת מכילה 506 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 24 גרם שומן. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם שמן בישול, טימין, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: תפוחי אדמה פטריות חשיש, תפוחי אדמה, אספרגוס & חשיש פטריות, ו פשטידת תרד ופטריות עם קציצת תפוחי אדמה.
הוראות
1
שים את תפוחי האדמה בסיר בינוני של מים מלוחים. מביאים לרתיחה ומבשלים עד רך כמעט, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
2
ניקוז.
3
במחבת nonstick גדולה, חום 1 כף שמן על חום מתון.
מרכיבים שתצטרך
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
4
מוסיפים את הבצל, שום, פטריות ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הפטריות השחמה, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך רבע כוס
טורטיות קמח טריות, להגשה
5
מוסיפים את העוף, 1/2 כפית מלח, פלפל, ואת הקורנית. לטגן עד העוף הוא כמעט מבושל דרך, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
(או או רגיל)
6
הסר את התערובת מהמחבת.
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
7
לנגב את המחבת ולאחר מכן לחמם את הנותרים 3 כפות שמן על חום גבוה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
8
מוסיפים את תפוחי האדמה סחוטים ולתת לבשל, בלי לערבב, במשך 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
9
מוסיפים את 1/2 הנותרים מלח כפית, מערבבים את תפוחי האדמה, ומבשלים עד השחמה היטב, על 4 דקות יותר. מערבבים את העוף ואת הפטריות, את השמנת ואת הפטרוזיליה. לבשל עד רק מחומם דרך, 1 עד 2 דקות יותר.
מבחן במטבח עצה: זה המקום המושלם להשתמש שאריות מבושל הודו או עוף. פשוט לזרוק אותו בסוף עם הפטריות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
11
המלצת יין: מנה מספקת זו תלך עם משקאות שונים בהתאם לשעה ביום. לבראנץ', נסה מימוזה (מיץ תפוזים ויין מבעבע). לארוחת ערב, מגישים אור, בורדו צעיר מן Mdoc בצרפת.