תפוחי אדמה פסטטניק
Pastetnik תפוחי אדמה נטול גלוטן, וצמחוני מנה צדדית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 350 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 30 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. אם יש לכם תפוחי אדמה, מיונז, שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . נסו חמאה חומה יש תפוחי אדמה (תפוחי אדמה אקורדיון), תפוחי אדמה ממולאים אפויים (תפוחי אדמה טנדורי), ו תפוחי אדמה מטוגנים בתנור & בטטות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
בקערה בינונית, לזרוק תפוחי אדמה עם שמן זית מעיל, ומניחים במחבת צלייה רדודה או צלחת אפייה. מתבלים במלח ופלפל.
אופים במשך 1 שעה, או עד חום זהוב ומכרז.
הסר מהתנור, ולהעביר תפוחי אדמה לקערה גדולה. מערבבים יוגורט ומיונז למעיל.