קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות14
מגזין

תפוחי אדמה פריכים עם ביצים גבינה

תפוחי אדמה פריכים עם ביצים גבינה
תפוחי אדמה פריכים עם ביצים גבינה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 24 גרם חלבון 57 גרם של שומן, וסך הכל 722 קלוריות. זה מתכון pescatarian מגישה 4 . 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לכם עירית, קוויאר lumpfish, ביציםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכונים דומים: ערימות פריך גביני תפוחי אדמה, תפוחי אדמה פריכים עם שעועית ירוקה וביצים, ו תפוחי אדמה פריכים מרווה עם ביצים מטוגנות.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
שים מחבת nonstick בינונית על חום בינוני ולהוסיף 1 כף החמאה והשמן. לקלף ולשפשף את תפוחי האדמה על החורים הגדולים של פומפיה תיבת או במעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
פומפיה תיבתפומפיה תיבת
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מפזרים את תפוחי האדמה היטב עם מלח ופלפל ולזרוק למעיל. כאשר המחבת הוא חם, להוסיף את תפוחי האדמה, לחיצה עליהם למטה, שטוח אותם כדי לכסות באופן שווה את החלק התחתון של המחבת. מבשלים עד תפוחי האדמה משחימים היטב על הקרקעית, ניטור החום כמו שאתה הולך כך שהם לא לשרוף. בזהירות להפוך את הפנקייק, לשמור אותו בחתיכה אחת, ולשחום אותו בצד השני.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
הסר לצלחת מרופדת בנייר מגבת ולשמור על חם.
5
בעוד תפוחי האדמה מתבשלים, לשים מחבת קטנה על חום בינוני ולהוסיף 2 כפות של החמאה. כאשר החמאה נמסה, מוסיפים את השאלוט ומבשלים עד שהיא מתרככת.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מפזרים על הקמח ומבשלים לרגע או
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
7
יוצקים את השמנת ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
8
מוסיפים את הוויסקי ומביאים לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים במשך כמה דקות עד שהוא מתעבה קצת. כבה את החימום והוסף חצי מהגבינה. מערבבים כדי להמס את הגבינה. לטעום ולהתאים את התיבול עם מלח ופלפל. כסה וחמם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
וויסקי.וויסקי.
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
9
במחבת בינונית נוספת על חום בינוני-נמוך, מוסיפים את הכף הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
לטאטא את הביצים היטב, ומפזרים אותם עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
11
יוצקים את הביצים לתוך המחבת, מוסיפים את הגבינה הנותרים ומפחיתים את החום לנמוך. מבשלים לאט עד הגבינה נמסה ואת הביצים מבושלים דרך אבל רך.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
מניחים את פנקייק תפוחי האדמה על צלחת הגשה. למעלה עם ביצים גבינה ויוצקים על הרוטב. תמרח את הקוויאר ותפזר על העירית.
מרכיבים שתצטרך
קוויארקוויאר
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
13
חותכים ל 4 פרוסות ומגישים.