קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות21
מגזין

תפוחי אדמה Fingerling עם ויניגרט עשב

תפוחי אדמה Fingerling עם ויניגרט עשב
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל תפוחי אדמה פינגרלינג עם ויניגרט עשב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 239 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. אם יש לכם ורמוט, מיץ לימון, עלי טימין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, לקטו אובו צמחוני, ותפריט טבעוני. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. תפוחי אדמה צלויים Fingerling עשב, תפוחי אדמה Fingerling עם רוטב עשב לימון, ו תפוחי אדמה צלויים בצלי עשב עם חרדל מחיטה מלאה דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
מניחים תפוחי אדמה בסיר בינוני ומכסים במים קרים על ידי אינץ ' בערך. מביאים לרתיחה ומוסיפים כפית מלח למים. מנמיכים את החום לרתיחה ולתת להתבשל עד תפוחי האדמה הם מזלג מכרז, על 6-8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
הפוך את ויניגרט: בעוד תפוחי אדמה מבשלים, להכין את ויניגרט עשב. בקערה בינונית, להקציף יחד את מיץ לימון, טימין, אורגנו, חרדל, מלח, פלפל, ושמן זית.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
3 כפות ויניגרט ורמיוס3 כפות ויניגרט ורמיוס
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
1
מניחים את הבצל האדום פרוס בקערה עם ויניגרט. זה יהיה במהירות "חמוצים" את פרוסות הבצל האדום.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות ויניגרט ורמיוס3 כפות ויניגרט ורמיוס
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מפזרים תפוחי אדמה מתוחים עם ורמוט: מסננים תפוחי אדמה מהמים ומניחים אותם בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ורמוטורמוט
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מפזרים על ורמוט וזורקים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
ורמוטורמוט
4
תן לתפוחי האדמה לשבת דקה אחת כדי לספוג את הוורמוט.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ורמוטורמוט
5
לזרוק עם בצל, פטרוזיליה ויניגרט: בעדינות לזרוק את תפוחי האדמה עם בצל, פטרוזיליה, ויניגרט עשב.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות ויניגרט ורמיוס3 כפות ויניגרט ורמיוס
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
6
בואו לשבת לפחות 10 דקות לפני ההגשה.
7
מגישים מעט חם, טמפרטורת החדר, או מקורר.