תפוחי אדמה Fingerling עם ויניגרט עשב
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל תפוחי אדמה פינגרלינג עם ויניגרט עשב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 239 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. אם יש לכם ורמוט, מיץ לימון, עלי טימין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, לקטו אובו צמחוני, ותפריט טבעוני. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. תפוחי אדמה צלויים Fingerling עשב, תפוחי אדמה Fingerling עם רוטב עשב לימון, ו תפוחי אדמה צלויים בצלי עשב עם חרדל מחיטה מלאה דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
מניחים תפוחי אדמה בסיר בינוני ומכסים במים קרים על ידי אינץ ' בערך. מביאים לרתיחה ומוסיפים כפית מלח למים. מנמיכים את החום לרתיחה ולתת להתבשל עד תפוחי האדמה הם מזלג מכרז, על 6-8 דקות.
הפוך את ויניגרט: בעוד תפוחי אדמה מבשלים, להכין את ויניגרט עשב. בקערה בינונית, להקציף יחד את מיץ לימון, טימין, אורגנו, חרדל, מלח, פלפל, ושמן זית.
מניחים את הבצל האדום פרוס בקערה עם ויניגרט. זה יהיה במהירות "חמוצים" את פרוסות הבצל האדום.
מפזרים תפוחי אדמה מתוחים עם ורמוט: מסננים תפוחי אדמה מהמים ומניחים אותם בקערה גדולה.
מפזרים על ורמוט וזורקים למעיל.
תן לתפוחי האדמה לשבת דקה אחת כדי לספוג את הוורמוט.
לזרוק עם בצל, פטרוזיליה ויניגרט: בעדינות לזרוק את תפוחי האדמה עם בצל, פטרוזיליה, ויניגרט עשב.
בואו לשבת לפחות 10 דקות לפני ההגשה.
מגישים מעט חם, טמפרטורת החדר, או מקורר.