תפוח אדמה אפוי טעון של בובי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל תפוחי אדמה אפויים טעונים של בובי. והוא יספק כ 1 מנות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 22 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 439 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. 18 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם חמאה, מלח כשר, תפוח אדמה אפוי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו חטיפים סופרבול: נאצ'וס צ' יפס אפוי טעון, מרק תפוחי אדמה אפוי טעון עם קליפות תפוחי אדמה פריכות, ו תפוחי אדמה אפויים טעונים סו (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
מניחים את בשר תפוחי אדמה אפוי החוצה לתוך קערה בינונית.
מוסיפים את הברוקולי, צ ' דר, בייקון טורקיה, גבינת שמנת ותיבול הבית ומערבבים ומחית לשלב באמצעות מזלג. ממלא את עור תפוחי האדמה עם המילוי.
אופים עד מחומם דרך, כ 10 דקות.
מוסיפים חמאה מומסת כמו ציפוי.
מערבבים יחד את המלח, אבקת שום ופלפל שחור.