תפוח אדמה בגריל וגבינת עיזים נפוליאון עם ויניגרט בלסמי-בזיליקום
תפוחי אדמה בגריל וגבינת עזים נפוליאון עם ויניגרט בלסמי-בזיליקום יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר המנות העיקריות שלך. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 712 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 53 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. זה מושלם עבור יום העצמאות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-37 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. אם יש לך שמן זית, פלפל, עלי בזיליקום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular סופר של 82%. נסו תירס בגריל & אוכמניות Flatbread עם גבינת עזים מוקצפת & ויניגרט בזיליקום, סלט עוף בגריל & ברי עם גבינת עיזים, פקאן, ו Vinaigrette מייפל אוכמניות, ו סלק קלוי עם ויניגרט בלסמי וגבינת עיזים (מתכונים דומים).
הוראות
שים את תפוחי האדמה בסיר של מים קרים מלוחים ומביאים לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים עד תפוחי האדמה הם במכרז, אבל עדיין מוצק, 12 to15 דקות.
מסננים ולתת מגניב לפני חיתוך כל תפוח אדמה בפרוסות בעובי 1/2 אינץ'.
בעוד תפוחי האדמה מתבשלים, לשלב את החומץ, שום, חרדל, בזיליקום ו 1/2 כוס השמן בבלנדר תערובת עד חלקה. מתבלים במלח ופלפל.
חממו את הגריל שלכם עד בינוני.
מברשת את פרוסות תפוחי האדמה משני הצדדים עם הנותרים 1/4 כוס שמן העונה עם מלח ופלפל.
מניחים את תפוחי האדמה על הגריל, לסגור את המכסה, וגריל עד חום זהוב קל ופשוט מבושל דרך, כ 2 דקות לכל צד.
בזהירות להעביר את תפוחי האדמה על משטח שטוח. לעשות ערימות על ידי שכבות את הדברים הבאים: 1 פרוסת תפוחי אדמה, 1 כף גבינת עיזים, 1 פרוסת תפוחי אדמה, 1 כף גבינת עיזים, 1 פרוסת תפוחי אדמה.
מניחים את הערימות בחזרה על הגריל, לסגור את המכסה, וגריל עד הגבינה מתחילה להמיס, על 1 דקה.
מעבירים את תפוחי האדמה למגש, לטפטף חלק מהויניגרט על ומסביב לתפוחי האדמה, ומפזרים עירית.