קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

תפוח ואגס טארט טאטן

תפוח ואגס טארט טאטן
המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות מתכונים דומים: אגס, תפוח ואוכמניות טארט טאטן, אגס טארט טאטין, ו אגס טארט טאטין.

הוראות

1
על ספסל מאובק בקמח, לגלגל את בצק עלים עד שהוא פשוט ביישן של 1/4 אינץ 'עבה לחלוטין מכסה את היקף המחבת 12 אינץ' כי תשתמש לאפיית טאטין טאטין, להבטיח כי יש לפחות 1 אינץ ' של overhang בכל רחבי קצה המחבת.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מינסטר, חצויהגבינת מינסטר, חצויה
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מניחים את גיליון בצק עלים על מגש גיליון מצופה קלף במקרר כדי להירגע במשך 30 דקות או יותר.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מינסטר, חצויהגבינת מינסטר, חצויה
3
מניחים את המתלה במרכז התנור ומחממים את התנור ל-400 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
מניחים את המחבת על אש בינונית. ממיסים את החמאה במחבת, ומוטים אותה באופן שווה כדי לצפות את הקרקעית.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מפזרים את הסוכר על החמאה ולהטות את המחבת כדי לפזר באופן שווה את הסוכר. כאשר הסוכר רק מתחיל להמיס מעט חום, מניחים את הפרי במחבת.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מטגנים את הפרי בכל צד במשך שתי דקות, מקפידים לא לפגוע בפרי בצד העגול שיתמודד בטארט האחרון. הפרי צריך להיות מבושל רק מעט.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
7
הוסף את סיידר כדי deglaze את המחבת ואת המיקום של הפרי סביב המחבת, ארוז בחוזקה יחד, עם הצד לחתוך פונה למעלה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 1-1/2 כפיות סירופ מייפל2 כפות ועוד 1-1/2 כפיות סירופ מייפל
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
הסר את המחבת מהחום. מכסים את החלק העליון של התפוחים עם המאפה הצונן ומניחים את כל הבצק התלוי לאורך החלק הפנימי של המחבת, כך שהוא יוצר קרום סביב התפוחים.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מניחים את המחבת בתנור ואופים במשך 20 דקות ב 204°, ולאחר מכן להפחית את הטמפרטורה ל350 ואופים עד הקרום הוא חום זהוב עמוק מאוד מוצק למגע עם המיצים מבעבע במרץ מתחת לקרום, על 20 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
הסר את הטארט מהתנור ולאפשר לו לשבת לרגע אחד.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
11
באמצעות כפפות תנור או מגבות מטבח, מניחים צלחת הפוכה בגודל גדול יותר מאשר המחבת על החלק העליון של הטארט. לתפוס את הצלחת ולהחזיק אותו בחוזקה על המחבת. עבודה במהירות, להפוך את המחבת כך הצלחת היא על הקרקעית ואת הטארט הוא התהפך עם הפרי על גבי.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
פרוס דק קרנה אסאדה (סטייק בקר)פרוס דק קרנה אסאדה (סטייק בקר)
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
הסר את המחבת ולקחת זהירות, המיצים מן הפרי יהיה חם מאוד. לאפשר להם לטפטף מתוך המחבת ועל הטארט. אפשר לטארט להתקרר במשך 10 דקות לפני ההגשה חמה, או מניחים בתנור במשך 5 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי