תפוח וזיפים טארט הוא צמחוני קינוח. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 261 קלוריות. מתאים ל-10 מנות. זמן הכנת המתכון כ 75 שעות גשו לסופר וקנו מלח, טארט תפוחים, ציפורן טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עוגת תפוחים ושזיפים עם גלידה וקוניאק, שזיפים טארט, ו עוגת שזיפים ואגוזי לוז (מתכונים דומים).
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
מוסיפים חמאה ודופק עד שהתערובת דומה לארוחה גסה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
3
מפזרים 4 כפות מים קרח ודופק עד מאפה מתחיל להחזיק יחד, הוספת כף הנותרים קרח מים במידת הצורך. להפוך את הבצק על משטח מקומח מאוד קלות ללוש 4 או 5 פעמים. טופס בצק לדיסק וצינה, עטוף בניילון נצמד, 30 דקות.