קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

תפוח חם-פודינג חמאה

תפוח חם-פודינג חמאה
פודינג תפוחים-חמאה חם פאי פודינג עשוי להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 429 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך ביצים, קמח, סוכר מגורען, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו פודינג תפוחים חם עם חלב חמאה {פרוגרסיבי אוכל}, עוגת פודינג קוקוס, ו עוגת פודינג חמאה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל-32
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
כדי להכין את הקרום, לגלגל את הבצק לתוך מעגל 14 אינץ'; להשתלב צלחת פאי עמוק 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול. מקפלים קצוות תחת; חליל.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
3
מניחים צלחת עוגה במקרר עד מוכן לשימוש.
4
כדי להכין streusel, כף קל 1/3 כוס קמח לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
5
שלב 1/3 כוס קמח, סוכר חום, ו 1/2 כפית קינמון בקערה בינונית; לחתוך חמאה עם בלנדר מאפה או 2 סכינים עד התערובת דומה ארוחה גסה.
מרכיבים שתצטרך
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
נייר אורזנייר אורז
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
מניחים streusel במקרר.
7
כדי להכין את המילוי, לחמם מחבת nonstrick גדולה מצופה בריסוס cookig על חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מוסיפים תפוח פרוס, 1/4 כוס סוכר מגורען, ו 1/2 כפית קינמון; לבשל 10 דקות או עד התפוח הוא רך, תערובת sitring מדי פעם. כפית את תערובת התפוחים לתוך קרום מוכן.
מרכיבים שתצטרך
קלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים
נייר אורזנייר אורז
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
9
שלב הנותרים 3/4 כוס סוכר מגורען, 2 כפות קמח, מלח, וביצים, ערבוב עם מקצף. מערבבים בחמאה ווניל.
מרכיבים שתצטרך
קלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים
2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
10
יוצקים מעל תערובת תפוחים.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
11
אופים ב 325 במשך 30 דקות. להפחית את טמפרטורת התנור ל 300 (לא להסיר עוגה מהתנור); מפזרים streusel מעל עוגה.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
12
אופים ב 300 במשך 40 דקות או עד סט.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
13
בואו לעמוד 1 שעה לפני ההגשה.