תפוח מתובל-חזיר גרמני
חזיר תפוח-קראוט מתובל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 375 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 24 גרם של שומן כל אחד. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, פלפל טחון, כרוב כבוש ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. . וזה טוב. נסו חזיר מתובל תפוחים, צלי חזיר תפוחים מתובל, ו סיר בישול איטי (סיר חרס) בשר חזיר בשר צלוי & קראוט (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
בקערה גדולה לשלב כרוב כבוש, רסק תפוחים, מרק, בייקון, סוכר חום, טימין, חרדל, אורגנו, מלח ופלפל. מערבבים בגרגרי ערער אופציונליים.
במחבת גדולה חום חזיר בשמן ניקוז.
מניחים חזיר בתבנית אפייה 9x13 אינץ ungreased. תערובת כרוב כבוש מעל ומפזרים פפריקה. מכסים ואופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 1 1/4 שעות או עד הבשר מכרז מבושל דרך.