תפוח מתובל-Cider Granita עם קצפת ג'ינג'ר
תפוח מתובל-Cider Granita עם קצפת ג'ינג'ר נטול גלוטן, וצמחוני קינוח. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 182 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך סיידר תפוחים, סוכר חום זהוב, קצפת זנגביל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 11% המנה הזאת לא משהו. מתכונים דומים: תפוח תפוח מתובל תפוחי טוט פריך עם דבש קצפת, תפוח, חמוציות וטורטיית פקאן עם קצפת מתובלת, ו גרניטה סיידר תפוחים.
הוראות
מערבבים תחילה 4 מרכיבים בסיר על חום בינוני עד הסוכר מתמוסס.
הסר מהחום, לכסות ולתת תלול 1 שעה. תערובת זן לתוך 8 אינץ ' מרובע מתכת תבנית אפייה. להקפיא עד הקצוות מתחילים להגדיר, על 1 שעה.
להקציף; להקפיא שוב עד תערובת הוא slushy, על 1 שעה.
להקציף שוב להתמזג היטב. להקפיא מבלי לערבב עד granita קפוא מוצק, לפחות 3 שעות או לילה. באמצעות מזלג, לגרד granita עד תערובת שלמה היא מסה של גבישים. לכסות ולהקפיא עד מוכן לשרת.
סקופ granita לתוך 6 כוסות מצוננות. למעלה עם קצפת ג ' ינג ' ר.