קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

תפוח פריך עם ציפוי שיבולת שועל

תפוח פריך עם ציפוי שיבולת שועל
. מתכונים דומים: תפוח אפוי עם ציפוי פריך, תפוח פריך עם ציפוי פקאן, ו תפוח-שזיף פריך עם ציפוי אגוזי לוז.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
לזרוק תפוחים עם סוכר לבן 1/2 כפית קינמון בקערה בינונית מעיל; לשפוך לתוך צלחת אפייה מרובע 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
קלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים
נייר אורזנייר אורז
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
מערבבים סוכר חום, שיבולת שועל, קמח, 1 כפית קינמון בקערה נפרדת. השתמש חותך מאפה או 2 מזלגות כדי לרסק חמאה קרה לתערובת שיבולת השועל עד לתערובת דומה פירורים גסים; להפיץ על התפוחים לקצוות של צלחת האפייה. ללטף את ציפוי בעדינות עד אפילו.
מרכיבים שתצטרך
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
נייר אורזנייר אורז
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
קמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורךקמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורך
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
אופים בתנור שחומם מראש עד חום זהוב וצדדים מבעבעים, כ 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)