תפסנו את קולאש!
צריך מתאבן צמחוני? תפסנו את קולאש! יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 186 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מים חמים, וניל, גבינת שמנת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה מ קוקי טירוף יש 2 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -30 דקות. נסו Kolache, נקניק קולאש, ו Kolache בצק (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים שמרים במים חמים 1/2 כוס.
מפזרים 1 כפית סוכר ומניחים בצד proof.In קערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט, סוכר שמנת וחמאה.
מוסיפים חלמונים ומלח ומערבבים היטב.
מוסיפים את השמרים המומסים, 1 כוס הקמח ומערבבים לאט עם מיקסר חשמלי.
מוסיפים את החלב וממשיכים להוסיף כמה שיותר מהקמח הנותר עם כף או עם המיקסר נמוך. הבצק צריך להיות רך למדי ולא דביק ולא יבש מדי. אתה יכול להשתמש יותר קמח, אתה יכול להשתמש פחות.לצרף את הוו בצק ללוש עם הוו הבצק במשך כ 5 דקות או עד הבצק הוא חלק וגמיש.לשפשף קערת ערבוב ריקה עם חמאה, לשים את הבצק בו, לכסות ולתת לעלות עד הוכפל בתפזורת, על 1 עד 1 1/2 שעות.אגרוף הבצק למטה ולהסתובב על משטח מקומח קלות. לצבוט את מנות בגודל ביצה להתגלגל לתוך כדור באמצעות כף היד שלך בתנועה מעגלית.משמנים שניים או שלושה גליונות אפייה.
מניחים את חתיכות הבצק על 1 אינץ ' זה מזה ומברשת עם חמאה מומסת.לרסס חתיכת פלסטיק לעטוף עם ספריי בישול, לכסות באופן רופף ולתת לעלות במשך שעה.בעוד עולה, מערבבים יחד מרכיבים לציפוי Posypka ואת מילוי גבינת שמנת.הפוך הזחה בכל כדור עלה ומלא עם מילוי.
מפזרים ציפוי posypka ולתת לעלות שוב במשך 20 דקות.
אופים בתנור שחומם מראש 425 מעלות במשך כ 10-15 דקות.
מברישים קולקים עם חמאה מומסת כשהם יוצאים מהתנור.