סטייק ממולא תרד וגזר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 47 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 451 קלוריות. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 6 . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה מושלם עבור יום ולנטין. אם יש לך בייקון, תרד, סטייק צלע, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב אגוז מוסקט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מוסקט כקינוח. נסו סטייק צד ממולא תרד, תרד פטה ממולאים סטייק אגף, ו סטייק עוף ממולא פטריות ותרד (מתכונים דומים).
הוראות
1
מבשלים גזר בסיר של מים מלוחים רותחים עד בקושי מכרז, 6 עד 8 דקות, ואז לנקז (גזר ימשיך לבשל כפי שהם מגניבים). כאשר מגניב, לחתוך כל סעיף לאורכו 3 חתיכות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
גרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מבשלים בייקון במחבת על חום מתון, ערבוב, עד פריך, ולאחר מכן להעביר עם כפית מחוררת מגבות נייר לניקוז, שמירה על שומן. מערבבים יחד בייקון, פירורי לחם, פטרוזיליה, שום, אורגנו, מלח, פלפל, ציפורן, אגוז מוסקט, ו 2 כפות שומן בקערה עד בשילוב היטב.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
1/4 כוס שומן חזיר
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
מים כדי לאפשר
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
שים סטייק על 2 גיליונות חופפים של ניילון נצמד (כל אחד על 2 מטרים) עם צד קצר של סטייק קרוב אליך. מחזיק סכין חדה במקביל משטח העבודה ומתחיל בצד ארוך, סטייק פרפר על ידי חיתוך אותו כמעט בחצי אופקית (לא כל הדרך), ואז לפתוח אותו כמו ספר.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
רול פירות צהוב אחד
4
הפוך סטייק כך צד ארוך הוא קרוב אליך, ואז לארגן תרד באופן שווה על סטייק, משאיר גבול 1 אינץ ' לאורך קצה הרחוק ממך. תרד עליון עם חתיכות גזר, מסדר אותם במקביל לצד ארוך ומרווח אותם באופן שווה, ואז מפזרים באופן שווה עם תערובת פירורי לחם.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
גב שומן חזיר
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
5
החל בצד הקרוב אליך ושימוש בניילון נצמד כסיוע, להפשיל סטייק, בעדינות לחיצה על מילוי (לא להתגלגל חזק מדי או מילוי יחמוק מקצוות), ולאחר מכן לקשור סטייק לרוחב עם מחרוזת במרווחים 3/4 אינץ'. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
10 לחמניות לבנות
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
1
פתחי אוורור בתחתית הגריל ועל המכסה. אור chimney הערימה של פחם ויוצקים אותו באופן שווה על 1 צד של מתלה תחתון (יהיה לך שכבה כפולה או משולשת של פחם).
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
2
כאשר פחם הופך לבן אפרפר (15 עד 20 דקות מהתאורה) ואתה יכול להחזיק את היד 5 אינץ ' מעל מתלה העליון במשך 3 עד 4 שניות, לצרוב סטייק על כל הצדדים על מתלה משומן קל מעל גחלים עד השחמה היטב, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
3
העבר סטייק לצד של גריל ללא גחלים מתחת ומבשלים, מכוסה מכסה, פונה פעם אחת, עד מדחום מיידי לקרוא מוכנס באלכסון 2 אינץ ' לתוך החלק העבה ביותר של סטייק רושם 52°, 15 עד 20 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
סמבל (משחת צ'ילי שום)
1
מחממים את כל המבערים על גבוה, ולאחר מכן להתאים את החום לגובה בינוני. צרוב סטייק מכל הצדדים על מתלה משומן קלות מעל להבות עד להשחמה טובה, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
2
כבה את המבער ישירות מתחת סטייק ומבשל, מכוסה מכסה, פונה פעם אחת, עד מדחום מיידי לקרוא מוכנס באלכסון 2 אינץ ' לתוך החלק העבה ביותר של סטייק רושם 52°, 25 עד 30 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
1
להעביר סטייק ללוח חיתוך ולתת לעמוד, מכוסה באופן רופף בנייר כסף, 20 דקות. בשר בקר ימשיך לבשל כפי שהוא עומד, להגיע 54° (בינוני-נדיר). להשליך מחרוזת, להיזהר לא לפרוש סטייק, לחתוך סטייק לפרוסות בעובי 1/2 אינץ ' עם סכין חדה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
רול פירות צהוב אחד
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
2
* זמין בחנויות לחומרי בניין וכמה חנויות מזון מיוחדות.
1
* סטייק יכול להיות מגולגל קשור 1 יום קדימה ומקורר, עטוף בניילון נצמד.* אם אתה לא מסוגל גריל, סטייק יכול להיות צרוב במחבת כבדה 12 אינץ ' (מסתיים של רול יבוא בצד) בשומן בייקון שנותר או 1 כף שמן, מפנה, 8 עד 10 דקות, ולאחר מכן הועבר למחבת צלייה קלוי באמצע תנור 350°f 20 עד 25 דקות.