מתכונים דומים: Hominy ותרד במרק עגבניות שום מ ' אפרו-טבעוני, שעועית שחורה אנצ'ילדות עם פלפל אדום קלוי קשיו שמנת, ו קצפת קשיו (קצפת טבעונית ללא סויה).
הוראות
1
שלב tomatillos, serranos, ו 1 בצל (מקולף וקצוץ גס) בסיר בינוני לכסות עם מים. מביאים לרתיחה מעל חום גבוה ואז להפחית לרתיחה. מבשלים עד ירקות מתרככים לחלוטין, כ -10 דקות, ערבוב מדי פעם כדי לוודא שכל הצדדים מתרככים.
מרכיבים שתצטרך
כמו פפיטאס
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
ירקות מסננים ואז להעביר לבלנדר.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
מוסיפים 3/4 כוסברה, קמצוץ גדול של מלח, ו 1 כף מיץ לימון. תערובת על מהירות בינונית עד purée עבה נוצר, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלות
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
העברה לקערה, עונה לטעום עם יותר מלח או מיץ ליים במידת הצורך, ושמורה. סלסה מקורר ניתן לאחסן במיכל אטום במקרר עד 2 שבועות.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלות
Dientes De Ajo
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
למילוי: דק לטחון מחצית הבצל שנותר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אננס טרי, קצוץ
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
6
מחממים שמן צמחי בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
7
מוסיפים בצל ושום ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד רך וזהוב בהיר חום, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
הוסף תרד בקבוצות, ערבוב ומאפשר כל אצווה לנבול לפני הוספת הבא. לבשל, ערבוב, עד לחות עודפת התאדה, על 7 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
10
העברת תרד למסננת לנקז, לחיצה על לחות עודפת עם מרית גומי.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
11
העברה לקערה גדולה לקפל ב hominy. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
Hominy
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1
שלב קשיו, שאריות שום, צ ' יפוטלה, מלאי, וחומץ בצנצנת של בלנדר. להתמזג במהירות גבוהה, הוספת מים או מלאי לפי הצורך כדי להגיע עקביות עבה, פנקייק דמוי. המשך מיזוג עד חלקה לחלוטין, על 2 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ומעבירים לקערה.
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
להרכיב: הגדר מתלה ל 12 אינץ ' מתחת לאלמנט broiler ולהגדיר broiler גבוה (לחלופין, להגדיר תנור ל 246°).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
מורחים 1 1/2 כוסות של סלסה ורדה על פני תחתית של צלחת אפייה 9 על 13 אינץ ' ולהעביר את השאר לקערה רדודה. עובד טורטייה אחת בכל פעם, לטבול טורטיות לתוך קערה של סלסה ורדה, ציפוי שני הצדדים ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
יכול) סלסה ורדה משומרת
קציצות עוף צמחוניות קפואות
גרעיני חמניות נוספים
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מניחים על קרש חיתוך העליון עם 2 עד 3 כפות של מילוי.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
5
מגלגלים את הטורטייה ומניחים את הקצה בתבנית אפייה. חזור עד שכל הטורטיות יתמלאו.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואות
10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
6
מורחים הנותרים סלסה ורדה מעל טורטיות. כף קשיו קרם על צלחת אפייה בשורה אחת במורד מרכז כל שורה של טורטיות.
מרכיבים שתצטרך
יכול) סלסה ורדה משומרת
קציצות עוף צמחוניות קפואות
קשיו
גרעיני חמניות נוספים
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
7
מעבירים לתנור ואופים עד קרם קשיו הוא השחמה קלות וקצוות של טורטיות מתחילים פריך, על 15 דקות. פרוסה דקה נותרת חצי בצל וקוצצים בערך את שאר הכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואות
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
קשיו
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. סנדי סנפורד ובנדיקט פינו נואר עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 65 דולר לבקבוק.