תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל תרנגולות טריאקי עם בוק צ'וי. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 221 גר' של חלבון, 180 גרם של שומן, וסך הכל 2663 קלוריות. המתכון הזה מכסה %68 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לך בוק צ'וי, רוטב סויה, ג' ינג'ר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב רוטב סויה דל נתרן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה ספליט עוגה כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. מתכון זה אופייני למטבח היפני. נסו בוק צ'וי, שיטאקי, ואטריות שום, שום זנגביל זוקיני אטריות קערה עם סלמון ובוק צ'וי, ו עוף טריאקי עם בוק צ'וי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל 425 מעלות F. מתבלים את התרנגולות במלח ופלפל ומניחים את העור למעלה במחבת צלייה. צלי עד שהעור מעט פריך, כ -25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
בינתיים, לשלב את רוטב הסויה, רוטב הויסין, חומץ, ג ' ינג 'ר, 1 פלפל צ' ילה ו 1/4 כוס מים בסיר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ
4 אונקיות אפונת שלג, קצוצה וחצויה
צלי חזיר שלם, קצוץ
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
גרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
3
חותכים מחצית הבצל הירוק לחתיכות גדולות, וגלידת חצי מיץ של האשכולית; להוסיף לסיר. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד סמיך וסירופ, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכית
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
תלתלי שוקולד לבן לאפייה
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
4
מברישים את התרנגולות עם כמה כפות של הרוטב ולהמשיך צלייה עד הזהב, על 8 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
5
מקלפים ומקטעים את האשכוליות הנותרות ומניחים בקערה. חותכים דק את הבצל הירוק הנותרים ומבשלים את שאר הפלפל בצ 'ילה; מוסיפים לקערה יחד עם הבוק צ' וי, שמן שומשום, ומלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 כוס שום קצוץ
קמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכית
קורצים שומשום לבן
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
בוק צ ' וי.
1/2 כוס אננס טרי, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
שים חצי תרנגולת על כל צלחת. מערבבים כל טפטוף מחבת לתוך הרוטב הנותר טפטוף מעל.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
אסיה עובד ממש טוב עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו ריזלינג. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. הברון הרצוג שנין בלאן (OU Kosher) עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.