תרנגולות קורניות צלויות עם מילוי פקאן צימוקים
תרנגולות קורניש צלויות עם מילוי פקאן צימוקים יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 1321 קלוריות, 84 גרם חלבון ו 87 גר' של שומן. מתאים ל-4 מנות. אם יש לכם תרנגולות קורניש, מים, רוזמריןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפקאן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת בורבון עם פקאן: דרום קלאסי כקינוח. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו תרנגולות קורניש עם מילוי תפוחים-צימוקים, תרנגולות קורניות מזוגגות עם מילוי פקאן-אורז, ו תרנגולות קורניש קלויות עם צ'וריסו תירס מלית (מתכונים דומים).
הוראות
צימוקים מוקפצים, פקאן וסלרי ב 2 1/2 כפות חמאה בסיר בינוני עד סלרי רך. מערבבים ברוזמרין, מלית לערבב, ומים; להסיר תערובת צימוקים מחום.
הסר giblets מתרנגולות; שמור לשימושים אחרים. שטפו תרנגולות במים קרים, והתייבשו. תרנגולות חומר בקלילות עם תערובת צימוקים (כ 2/3 כוס לכל תרנגולת). סגור חורים, מאובטח עם מרים מעץ; מסבך.
חום broiler-rotisserie עד אלמנט החימום הוא אדום. חוט 2 תרנגולות על הרוק; מאובטח בחוזקה עם שיניים בכל קצה של הרוק. ודא תרנגולות מאוזנות כראוי כדי למנוע מתח על המנוע כאשר הרוק מסתובב.
תרנגולות מברשת עם מחצית הנותרים חמאה מומסת;
מקום לירוק על rtisserie כ 3 אינץ ' ממקור החום. הפעל מנוע rtisserie.
אופים ב 400 במשך 1 שעה או עד מקלות תיפוף לנוע בקלות. חזור על הנוהל עם תרנגולות וחמאה שנותרו.
מעבירים תרנגולות למגש הגשה, ומגישים חם.