קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות21
מגזין

תרנגולות קורניש ברוטב פורט-שרי

תרנגולות קורניש ברוטב פורט-שרי
תרנגולות קורניש עם רוטב פורט-דובדבן הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 750 קלוריות, 59 גרם חלבון ו 49 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם טימין, שמן זית, קורנפלורוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו תרנגולות קורניש קלויות עם זיגוג דובדבן-Port, עוף צלוי עם רוטב חמוציות, ו תרנגולות קורניש אפויות ברוטב קמברלנד (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
להסיר קרביים וצוואר מתרנגולות. לשטוף עם מים קרים; לטפוח יבש.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
3
הסר את העור; לקצץ עודף שומן. מפצל תרנגולות לחצי לאורכו.
4
שלב פפריקה, הבא 3 מרכיבים (באמצעות פלפל), ו 1/4 כפית טימין קצוץ; לשפשף על תרנגולות.
מרכיבים שתצטרך
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
5
מניחים חצאי תרנגולת, השד הצדדים למעלה, במחבת צלייה רדודה מצופה ספריי בישול; מקום sprig טימין בחלל של כל ציפור.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחיםעגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
6
הכנס מדחום לתוך חלק בשרי של הירך, הימנעות העצם.
מרכיבים שתצטרך
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
7
אופים ב תרנגולות ב 400 במשך 35 דקות או עד רשם מדחום 16
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
מעבירים תרנגולות למגש; מכסים בנייר כסף.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
9
כדי להכין רוטב, מניחים שקית פלסטיק zip-top בתוך אמצעי זכוכית 2 כוס.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
10
יוצקים טפטוף מן מחבת broiler לתוך שקית; לתת לעמוד 10 דקות עד השומן עולה למעלה. חותם תיק; לחתוך בזהירות את 1 בפינה התחתונה.
ציוד שתשתמש בו
תערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טריתערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טרי
11
מסננים טפטוף לתוך קערה קטנה; להשליך שומן. שים את הטפטוף בצד.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
12
מחממים שמן בסיר על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
13
מוסיפים בצל; מטוגנים 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
14
מערבבים מרק, יציאה, 1/4 כפית טימין קצוץ, קורנפלור, דובדבנים, טפטוף שמורות, וכל מיצים שנצברו על מגש; מוסיפים למחבת, ומבשלים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
יציאהיציאה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
15
מגישים תרנגולות ברוטב; מקשטים עם גבעולי טימין נוספים, אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק