תרנגולות קורניש עם מלית מתובל-מתוק
תרנגולות קורניש עם מלית מתובל-מתוק הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 1532 קלוריות, 119 גרם חלבון ו 98 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %47 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. גשו לסופר וקנו שמן זית, פלפל, חמוציות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. עם כפית ציון של 80% המנה הזאת די טובה. נסו צלי קורניש משחק תרנגולות עם מלית פירות מלוחים, תרנגולות קורניש עם מלית שקדים, ו תרנגולות קורניש עם אורז מלית (מתכונים דומים).
הוראות
לשטוף תרנגולות עם מים קרים; טפיחה יבשה.
שלב 1 כפית. מלח ו 1/4 כפית. פפר.
מפזרים חללים ומחוץ לתרנגולות באופן שווה עם תערובת מלח. הניחו תרנגולות בצד.
לקלף תפוח, ולחתוך לקוביות 1 אינץ'.
שלב אפל, נשאר 1/2 כפית. מלח, נשאר 1/4 כפית. פלפל, סקווש, ואת 4 המרכיבים הבאים בקערה בינונית, זורק מעיל.
דברים חללי תרנגולת עם תערובת תפוח; מקום תערובת נוספת בתבנית אפייה משומנת קלות 11 - x 7 אינץ'.
מניחים תרנגולות על גבי תערובת תפוח; מכסים בחוזקה עם רדיד אלומיניום.
אופים ב 350 במשך 45 דקות; להסיר לסכל, ואופים 45 יותר דקות או עד מיצי בשר לרוץ ברור מדחום קריאה מיידית מוכנס לתוך רושמי הירך 180 וטמפרטורה פנימית במרכז מלית רושמים 19
הסר מהתנור; תן לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.