תרנגול ההודו הקלוי האולטימטיבי של אור בישול
תרנגול ההודו הקלוי האולטימטיבי של אור הבישול יכול להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 520 קלוריות, 70 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. גשו לסופר וקנו שיני שום, תפוחים טעים זהוב, מלח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכונים דומים: גלי הודו של אור בישול מיני בשר, בישול צ'ילי טורקיה שעועית לבנה של אור, ו בישול אור הכרובית הקלויה של הטבח המהיר השלם, חומוס, וזיתים.
הוראות
מערבבים את סיידר 4 כפות סירופ תירס בסיר קטן; מביאים לרתיחה.
הסר ושמור giblets וצוואר מטורקיה. יש לשטוף את טורקיה במים קרים; לטפוח יבש. לקצץ עודף שומן. הרם את קצות הכנפיים למעלה ושוב לאחור; טאק תחת טורקיה.
מערבבים תיבול עוף, מרווה, מלח ופלפל. לשפשף תערובת תיבול לתוך העור וחלל הגוף.
מניחים מחצית השום, מגורי בצל, ותפוחים רבעים לתוך חלל הגוף.
מניחים את טורקיה, השד בצד למעלה, במחבת צלייה רדודה מצופה ספריי בישול. מסדרים שום הנותרים, בצל, ותפוח סביב טורקיה במחבת. הכנס מדחום בשר לתוך חלק בשרי של הירך, וודא שלא לגעת בעצם.
אופים ב 375 במשך 45 דקות. רסק הודו עם סירופ סיידר, ומכסה בנייר כסף.
אופים ב 375 נוסף 2 שעות ו 15 דקות או עד מדחום בשר רושם 180, צולה עם סירופ סיידר 4 פעמים במרווחים קבועים.
בואו לעמוד במשך 10 דקות. להיפטר מהעור.
הסר טורקיה מן המחבת, שמירה על טפטוף לרוטב.
מניחים הודו על מגש; להתחמם.
מסננים טפטוף דרך מסננת לתוך קערה; להשליך מוצקים.
מניחים שקית פלסטיק zip-top בתוך אמצעי זכוכית 2 כוס.
יוצקים טפטוף לתוך התיק;תן לעמוד 10 דקות (שומן יעלה לחלק העליון). חותם תיק; לחתוך בזהירות את 1 בפינה התחתונה של התיק.
מסננים את טפטוף לתוך קערה, לעצור לפני שכבת השומן מגיע פתיחה; להשליך שומן.
בעוד טורקיה אופה, להמס את החמאה בסיר בינוני על חום בינוני גבוה.
הוסף את הקרביים השמורים והצוואר; לטגן במשך 2 דקות בכל צד או עד השחמה.
מוסיפים מרק ומביאים לרתיחה. כיסוי, להפחית את החום, ומבשלים 45 דקות. מסננים תערובת דרך מסננת לתוך קערה, להשליך מוצקים. שמור 1/4 תערובת מרק כוס.
שלב את הטפטוף ואת תערובת מרק הנותרים במחבת צלייה על stovetop מעל חום בינוני, מגרד את המחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה.
שלב 1/4 תערובת מרק גביע שמורות קורנפלור; להוסיף למחבת הקלייה.
מוסיפים 1 כף סירופ תירס, ערבוב עם מקצף. מביאים לרתיחה; לבשל 1 דקות.
מגישים רוטב עם טורקיה (רוטב יהיה כהה ודק).