קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 25 דק.
מנות14
ציון בריאות49
מגזין

תרנגול הודו מזוגג רימון עם אורז בר מלית

תרנגול הודו מזוגג רימון עם אורז בר מלית
חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות ו-25 דקות. אם יש לך ערמונים קלויים, דבש, טימין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. וזה מצוין. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : תרנגול הודו מזוגג רימון עם אורז בר מלית, הודו מזוגג מייפל עם אורז בר מלית, ו מייפל-בייקון מזוגג טורקיה עם אורז בר & מלית לחם תירס &.

הוראות

1
שלב את אורז בר, 3 כוסות מים 1 כפית מלח בסיר בינוני. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ערבוב פעם אחת. מנמיכים את החום לנמוך, מכסים ומבשלים עד שהאורז סופג את כל הנוזל, 45 עד 55 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורז בר, שטוף היטבאורז בר, שטוף היטב
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
אפונה גויה®אפונה גויה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
בינתיים, מחממים את התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
מורחים את הערמונים על תבנית אפייה וטוסט בתנור כדי להסיר חלק מהלחות שלהם, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ערמוניםערמונים
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
ממיסים את החמאה במחבת גדולה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים את הבצל, הקורנית, המלוחה והפטרוזיליה ומבשלים עד שהבצל מתרכך, כ -5 דקות. מערבבים את האורז מבושל ואת ערמונים קלויים ועונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
אורז מבושלאורז מבושל
ערמוניםערמונים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
6
הסר מהחום וקריר מעט.
7
הסר את הצוואר, giblets וכל שומן עודף מן טורקיה; להשליך. יש לשטוף את ההודו במים קרים להתייבש עם מגבות נייר. מתבלים את החלל במלח וממלאים באופן רופף את מילוי האורז, ומשאירים מקום לאורז להתרחב במהלך הבישול.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
אפונה גויה®אפונה גויה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
8
לשים את פרוסות pancetta על פתיחת חלל מאובטח עם קיסמים או שיפודים כדי לצרף את המילוי. מסבך את הרגליים והכנפיים עם חוט מטבח.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
ציוד שתשתמש בו
3 ראשי שום, חצויים אופקית3 ראשי שום, חצויים אופקית
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
9
לשפשף את החלק החיצוני של טורקיה עם מלח ופלפל ומניחים על מתלה במחבת צלייה. צלוי עד העור הוא חום זהוב מדחום מוכנס לתוך השד רושם 165 מעלות f עד 170 מעלות f, 2 שעות 30 דקות עד 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
10
להעביר את ההודו למגש ולתת לנוח 30 דקות. בינתיים, יוצקים את הטפטוף מהמחבת הקלייה למחבת; מוסיפים את מיץ הרימון ודבש. מביאים לרתיחה על אש נמוכה ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד סירופי מעט מופחת בחצי, כ 20 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מיץ רימוניםמיץ רימונים
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
11
צחצח את תרנגול ההודו עם זיגוג.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
12
מקשטים את המגש עם רוזמרין, אם תרצה, ומגישים עם זיגוג יותר.
מרכיבים שתצטרך
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
13
צילום: קאנה אוקדה
14
פעיל: 1 hr 10 דקות L סך הכל: 4 hr 25 דקות L משמש: 12 עד 14