קושימומחה
מוכן ב8 שעות
מנות6
ציון בריאות17
מגזין

ת: כופתאות עוף ללא גלוטן עם עשבי תיבול טריים

ת: כופתאות עוף ללא גלוטן עם עשבי תיבול טריים
אם יש לך חזה עוף, בצל, קמח דורה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 38 דקות. נסו עוף ללא גלוטן וכופתאות, עוף ללא גלוטן וכופתאות, ו מאלפטי נטול גלוטן (כופתאות תרד וריקוטה) עם רוטב עגבניות פשוט (ללא גלוטן, צמחוני) (מתכונים דומים).

הוראות

1
הכנת הכופתאות: מערבבים קמח אורז חום, קמח דורה, ארוחת שקדים, כוסמת וקמח טפיוקה יחד, ואז יוצקים חלב חמאה לתוך הקמח ומערבבים את התערובת יחד עד שהיא דומה קמח תירס. שים את זה בצד, מכוסה, במשך כשמונה שעות או לילה.לאחר בצק הכופתה ספוג לילה או כשמונה שעות בחמאה, מערבבים את המרכיבים הנותרים לתוך הבצק ויוצרים את הבצק ביד לכדורים בקוטר של חצי אינץ ' עד רבע לך. שים אותם בצד בזמן שאתה מכין את שאר החומרים.מסיים את המרק:ממיסים שתי כפות חמאה בסיר מרק עם תחתית כבדה, ואז מוסיפים ארבע אונקיות בייקון קצוץ לסיר ומבשלים אותו.
מרכיבים שתצטרך
קמח דורהקמח דורה
עמילן טפיוקהעמילן טפיוקה
אופים או סוכר דק במיוחדאופים או סוכר דק במיוחד
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
כוסמתכוסמת
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
תסיר את הבייקון מהסיר ותניח אותו בצד.לזרוק בצל קצוץ, סלרי וגזר לתוך הסיר ומבשלים אותם עד שהם הופכים רכים וריחני, ולאחר מכן מוסיפים עוף קצוץ לסיר ומבשלים במשך שלוש עד חמש דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
יוצקים 1 1/2 עד 2 ליטרים מרק עוף טרי לתוך הסיר ומבשלים את המרק במשך עשר דקות, מכוסה.להפחית את החום בינוני נמוך, לחשוף את סיר מרק, להוסיף 1 כוס אפונה אנגלית טרי או קפוא לתוך המרק ושחרר נוצר כופתאות, לא יותר משלושה רבעים אינץ ' בקוטר, לתוך הסיר. לכסות את הסיר שוב ולאפשר כופתאות לבשל ללא הפרעה במשך שמונה עד עשר דקות.לאחר שמונה עד עשר דקות, לחשוף את הסיר ומערבבים עשבי תיבול טריים טחון בייקון שמורות.מצקת לתוך קערות ומגישים חם.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחהשעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
מצקתמצקת
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת