קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות24
מגזין

Bacalao קון סלסה דה קוקו y Choclo (דג בקלה עם רוטב קוקוס תירס)

Bacalao קון סלסה דה קוקו y Choclo (דג בקלה עם רוטב קוקוס תירס)
המתכון Bacalao קון סלסה דה קוקו y Choclo (דג בקלה עם רוטב קוקוס תירס) מוכן תוך כ 45 דקות,. והוא בהחלט גדול ללא גלוטן ו pescatarian אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 651 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 39 גרם שומן. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-57 היו אומרים שזה פגע במקום. זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה. אם יש לך חמאה, קורנית טחון, מלאי ירקות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. נסו Pescado קון קוקו (דגים ברוטב קוקוס), Sudado de Pescado Al קוקו (תבשיל דגים עם קוקוס), ו Cazuela de Pescado אל קוקו Gratinada (תבשיל דגים וקוקוס אל Gratin) (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר גדול מעל חום בינוני, מחממים את החמאה והשמן.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
מוסיפים את פתיתי הפלפל האדום, בצל ושום ומבשלים עד רך.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
מוסיפים את התירס ומבשלים במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
4
מוסיף את המניה וחלב קוקוס. מביאים לרתיחה.הפחת את החום והטבח שנחשפו במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
5
מניחים את התערובת לתוך בלנדר תערובת עד smooth.In מחבת סאוט, מחממים קצת שמן זית. כאשר השמן הוא עישון חם, להוסיף את הדג.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מטגנים במשך 2 דקות ומתהפכים. להחזיר את התערובת למחבת ולחמם על אש בינונית-נמוכה.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיפים את הדגים לרוטב ומבשלים כ 8 דקות יותר, עד הדג מבושל כל הדרך.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
8
מגישים מעל אורז לבן ומקשטים בכוסברה טרייה.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה טרייהכוסברה טרייה
אורז לבןאורז לבן

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מארק מערב פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
מארק ווסט פינו גריג ' יו
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.