Bacalao קון סלסה דה קוקו y Choclo (דג בקלה עם רוטב קוקוס תירס)
המתכון Bacalao קון סלסה דה קוקו y Choclo (דג בקלה עם רוטב קוקוס תירס) מוכן תוך כ 45 דקות,. והוא בהחלט גדול ללא גלוטן ו pescatarian אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 651 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 39 גרם שומן. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-57 היו אומרים שזה פגע במקום. זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה. אם יש לך חמאה, קורנית טחון, מלאי ירקות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. נסו Pescado קון קוקו (דגים ברוטב קוקוס), Sudado de Pescado Al קוקו (תבשיל דגים עם קוקוס), ו Cazuela de Pescado אל קוקו Gratinada (תבשיל דגים וקוקוס אל Gratin) (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר גדול מעל חום בינוני, מחממים את החמאה והשמן.
מרכיבים שתצטרך
1/4 פאונד פטריות מורל
שמנת ללא שומן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים את פתיתי הפלפל האדום, בצל ושום ומבשלים עד רך.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
שמן קנולה לטיגון בשמן עמוק
2 כפות וויסקי מחית חמוצה
3
מוסיפים את התירס ומבשלים במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל
4
מוסיף את המניה וחלב קוקוס. מביאים לרתיחה.הפחת את החום והטבח שנחשפו במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
5
מניחים את התערובת לתוך בלנדר תערובת עד smooth.In מחבת סאוט, מחממים קצת שמן זית. כאשר השמן הוא עישון חם, להוסיף את הדג.
מרכיבים שתצטרך
חבילת סזון עם כוסברה ואחיוט
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
שמנת ללא שומן
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
אגוז מוסקט טחון או
6
מטגנים במשך 2 דקות ומתהפכים. להחזיר את התערובת למחבת ולחמם על אש בינונית-נמוכה.
ציוד שתשתמש בו
אגוז מוסקט טחון או
7
מוסיפים את הדגים לרוטב ומבשלים כ 8 דקות יותר, עד הדג מבושל כל הדרך.
מרכיבים שתצטרך
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מארק מערב פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.