קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות77
מגזין

Baketard.com --בלוג --Branzino alla Vernaccia של ג'ורג'יו לוקטלי בקרוסטה די פומודורו (בס ים עם קרום עגבניות ויין Vernaccia)

Baketard.com --בלוג --Branzino alla Vernaccia של ג'ורג'יו לוקטלי בקרוסטה די פומודורו (בס ים עם קרום עגבניות ויין Vernaccia)
המתכון Baketard.com -בלוג - Giorgio Locatelli 's Branzino alla Vernaccian ב Crosta Di Pomodoro (בס ים עם קרום עגבניות ויין ורנאצ' ה) מוכן תוך כ 45 דקות, והוא בהחלט יוצא מן הכלל pescatarian ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1166 קלוריות, 158 גרם חלבון ו 42 גרם שומן. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-18 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו עגבניות, באותו זמן, בס ים ), ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש עד צבע מזון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,כתום חלום מלאך מזון עוגה כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. מתכונים דומים: Spaghetti Alla Chitarra Con Pomodoro, בס מפוספס אפוי במלח עם רוטב צ'ילה לימון עשב (Branzino Sotto Sell Con Salmoriglio), ו Branzino קלוי עם קרום מלח.

הוראות

1
ברגע הפילה הפך לבן באמצע פילה, להפוך אותו (העור צריך להיות עכשיו פריך וזהוב) ומפזרים את פירורי הלחם המיובשים תערובת עגבניות.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
2
יוצקים את היין למחבת (סביב, לא על הדגים) ומעבירים לתנור במשך כמה דקות. פירורי הלחם יהיו פריכים ולהיות כהים יותר בצבע.קח את המחבת מהתנור והרם את הדג על צלחת חמה.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
3
שים את המחבת בחזרה על החום, להוסיף את הזיתים, tomatoesand דגים מלאי, ואת הבועה עד כך שהוא מקטין בחצי. ואז לשים את הבס בחזרה לתוך הרוטב, קרום כלפי מעלה, במשך דקה בערך כדי לחמם through.At באותו זמן, לשים את רסק ארטישוק בחזרה על החום כדי להתחמם דרך. מערבבים בחמאה, וכאשר מחית חם, כפית אותו על הצלחות שלך ולשים את הדג על top.To המחבת שבה בישלו את הדגים, מוסיפים את מיץ הלימון השמור, את שאר שמן הזית ואת הפטרוזיליה, ואז כף תערובת זו סביב הדגים ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
מלאי דגיםמלאי דגים
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
SeabassSeabass
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה

מרכיבים

2largesארטישוק גלובוסארטישוק גלובוס4קצת קישואים קצוציםBranzino alla Vernaccia in Crosta Di PomodoroBranzino alla Vernaccia in Crosta Di Pomodoro1קטןהערה: Branzino היה באמת כל כך אני subbed בסלע במקום. כל דג מוצק, לבן יעבוד אבל כדי להיות בטוח לקבל פילה עבה אז זה לא לבשל יתר על המידה כאשר אתה מנסה לפרוס את העורהערה: Branzino היה באמת כל כך אני subbed בסלע במקום. כל דג מוצק, לבן יעבוד אבל כדי להיות בטוח לקבל פילה עבה אז זה לא לבשל יתר על המידה כאשר אתה מנסה לפרוס את העור4קצת קישואים קצוציםGiorgio Locatelli 's Branzino alla Vernaccia in Crosta Di Pomodoro (בס ים עם קרום עגבניות ויין ורנאצ' ה)Giorgio Locatelli 's Branzino alla Vernaccia in Crosta Di Pomodoro (בס ים עם קרום עגבניות ויין ורנאצ' ה)2קרום: פירורי קרקר גרהם400 גרם טופו יציב, מועכים אותו400 גרם טופו יציב, מועכים אותו3טפיחות חמאהטפיחות חמאה3קרום: פירורי קרקר גרהםיוקוןיוקון4קצת קישואים קצוציםזו אחת ממנות הדגים הטובות ביותר שאכלתי מימיי, ובפעם הבאה, אעשה הכל בעצמי.זו אחת ממנות הדגים הטובות ביותר שאכלתי מימיי, ובפעם הבאה, אעשה הכל בעצמי.3קרום: פירורי קרקר גרהםמלאי דגיםמלאי דגים4קצת קישואים קצוציםלהעביר את התוכן של המחבת המכילה את הארטישוק למעבד מזון ומחית עד חלקהלהעביר את התוכן של המחבת המכילה את הארטישוק למעבד מזון ומחית עד חלקה3קרום: פירורי קרקר גרהםזיתים ירוקים חתוכים לקוביותזיתים ירוקים חתוכים לקוביות3קרום: פירורי קרקר גרהםכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)1מיץ לימוןמיץ לימון2קרום: פירורי קרקר גרהםסטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק2קרום: פירורי קרקר גרהםפטרוזיליה קצוצהפטרוזיליה קצוצה4קצת קישואים קצוציםצ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים4פילהפילה בס עבה (כל כ 7 אונקיות)פילה בס עבה (כל כ 7 אונקיות)4קצת קישואים קצוציםבס ים עם קרום עגבניות ויין ורנאצ'הבס ים עם קרום עגבניות ויין ורנאצ'ה1גבינת פרמזן מגוררתעגבניות מיובשותעגבניות מיובשות2עגבניותעגבניות4קצת קישואים קצוציםבלאנש את העגבניות, העור, רבע ו deseed, ואז לחתוך לקוביות בערך באותו גודל כמו קוביות הזיתבלאנש את העגבניות, העור, רבע ו deseed, ואז לחתוך לקוביות בערך באותו גודל כמו קוביות הזית1בצל לבן (פרוס דק)בצל לבן (פרוס דק)1601 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוס יין לבןכוס יין לבן4קצת קישואים קצוציםיחד עם זאת, לשים את רסק ארטישוק בחזרה על החום כדי להתחמם דרך. מערבבים בחמאה, וכאשר מחית חם, כפית אותו על הצלחות שלך ולשים את הדגים על גבייחד עם זאת, לשים את רסק ארטישוק בחזרה על החום כדי להתחמם דרך. מערבבים בחמאה, וכאשר מחית חם, כפית אותו על הצלחות שלך ולשים את הדגים על גבי4קצת קישואים קצוציםקבל את זהקבל את זה1בקבוקאה, ועד שהגענו לדגים היינו כחמישה ב. אבל אני סוטה מהנושא.…אה, ועד שהגענו לדגים היינו כחמישה ב. אבל אני סוטה מהנושא.…2012יום חמישי, 22 במרץ, בשעה 4: 54 בערביום חמישי, 22 במרץ, בשעה 4: 54 בערב1601 לב מפאלדי טרי אם אפשרורנאצ'יה (או יין לבן יבש חריף אחר)ורנאצ'יה (או יין לבן יבש חריף אחר)

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

Seabass ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. כרם טנגנט פרגון פינו גרי עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
ממוסגר על ידי חומציות lemony אור מינרליות תוססת, thispinot גרי נעשה בסגנון היבש המסורתי של צפון Italy.It הוא בעל גוף מלא באופן מפתיע, עם טעמים מרוכזים של אפרסק, זנגביל ופירות טרופיים, עם רמז של אופי שרף אורן. יין נהדר בכוחות עצמו, טנגנט פינו גריז זוגות היטב עם רחב טווח של מזונות כולל פירות ים, פסטה עם רטבים קלים, נקניקיות evengrilled.