קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות15
מגזין

Blackberry-הל פירות פופס

Blackberry-הל פירות פופס
Blackberry-הל פירות Pops נטול גלוטן, וטבעוני קינוח. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 61 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם סוכר, אוכמניות, הל טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: Blackberry Cardamom Crostata, הל-Blackberry Linzer Cookies, ו בלקברי, דבש ויוגורט פופס.

הוראות

1
בבלנדר, מערבולת 3 1/2 כוסות שטף, סחוט אוכמניות עד חלקה. לדחוף דרך מסננת בסדר לתוך 1 ליטר זכוכית למדוד; להשליך זרעים.
מרכיבים שתצטרך
מים נוספיםמים נוספים
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
מוסיפים 1/2 כוס מיץ תפוחים, 2 עד 4 כפות סוכר (לפי הטעם), ו 1/8 כפית הל טחון לטהור; מערבבים עד שהסוכר מומס.
מרכיבים שתצטרך
אבקת הלאבקת הל
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3
יוצקים תערובת פירות לתוך 6 עד 8 תבניות בר מיץ (ראה הערות). לצרף מכסה בחוזקה להכניס מקלות, עוזב 1 1/2 ל 2 אינץ ' של כל בולט. להגדיר תבניות במקפיא, לוודא שהם ברמה זקופה, להקפיא עד המשרד, לפחות 3 שעות, או עד 2 שבועות.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
4
כדי unmold, להפעיל מים חמים על התבניות עד השפה, רק עד פופס משתחררים הצדדים, 5 עד 15 שניות.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
5
הסר את הכיסויים ולשלוף את pops.
6
פופס שכבתי: כדי ליצור פופס שני טון, לעשות שני מתכונים שונים ולהשתמש כפול תבניות רבות.
7
יוצקים תערובת אחת לתוך כל התבניות להקפיא עד המשרד למגע על גבי, על 45 דקות, ואז לשפוך את התערובת השנייה על הראשון, להקפיא לחלוטין.