קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות3
ציון בריאות41
מגזין

BLT סלמון

BLT סלמון
צריך מנה עיקרית ללא חלב? BLT סלמון יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. מנה אחת מכילה עד 41 גר' של חלבון, 47 גרם של שומן, וסך הכל 727 קלוריות. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-3 מנות. אם יש לכם מיונז, עגבניות סטייק בקר, לחם כפרי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. נסו סלט BLT, סלט BLT, ו סלמון עם בור רוז'ותפוח אדמה אפוי ממולא סלמון מעושן (מתכונים דומים).

הוראות

1
מבשלים את הבייקון על חום בינוני במחבת nonstick גדולה עד פריך.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מעבירים את הבייקון לצלחת מרופדת עם מגבת נייר. לנגב את המחבת עם מגבות נייר או מגבת תה נקי.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
תהתה
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים את פרוסות הלחם וטוסט עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
4
ללטף את הסלמון יבש ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
5
מחממים עוד מחבת לא דביקה מעל חום בינוני גבוה ומוסיפים שמן. לאחר חם, מוסיפים את הסלמון ומבשלים כ 3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מורחים את מיונז לימון על 2 חתיכות של לחם. מתבלים את העגבניה במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
7
מוסיפים קצת חסה, עגבניות, בייקון ופילה סלמון מבושל כדי פרוסת לחם 1 ולכסות עם פרוסה אחרת.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמוןפילה סלמון
צ'דר חריף, חתוך לקוביותצ'דר חריף, חתוך לקוביות
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
8
חותכים את הכריך לשניים באלכסון ולהחזיק במקום עם קיסם דקורטיבי. חזור עם שאר החומרים ולסדר את הכריכים על מגש הגשה.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
9
מערבבים את כל החומרים יחד בקערה קטנה. מכסים ומקררים עד מוכן לשימוש.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה אחוזת רושיולי עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 42 דולר לבקבוק.
שרדונה אחוזת רושיולי
שרדונה אחוזת רושיולי
יין זה הוא דוגמה מצוינת למאפיינים הייחודיים של רכוש רושיולי ועמק הנהר הרוסי. ניחוחות של תפוח בשל, פירות טרופיים, אגוזי לוז ומגע של תבלין משתלבים עם טעמי התפוח העשירים וחומציות חדה.