המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. . אם יש לך שרי בישול, שום, בזיליקום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות מרלו עם שוקולד מרילוט כקינוח. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 94% וזה מדהים. נסו צלי בסגנון איטלקי, צלי צ'אק בסגנון איטלקי, ו צלי בסיר בסגנון איטלקי מטוגן (מתכונים דומים).
הוראות
1
בנדיבות העונה צלי על כל הצדדים עם מלח, פלפל שחור, שום מגורען.
מרכיבים שתצטרך
חמוצים כשרים
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
(או או רגיל)
2
מחממים שמן זית בסיר גדול או בתנור הולנדי על חום גבוה עד שהשמן מתחיל לעשן.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הברון Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 60 דולר לבקבוק.