Bresaola עם ארוגולה, שומר, גבינת מנצ'גו
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך גבינת פרמזן, שמן זית, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 29% המנה הזאת די גרועה. נסו סלט ארוגולן וברסאולה, ברסאולה-אפרסמונים עטופים בארוגולה, ו פיצת פיג, מנצ'גו וארוגולה (מתכונים דומים).
הוראות
להקציף שמן זית ומיץ לימון בקערה קטנה כדי למזג; לשים רוטב בצד.
מקום 1 bresaola פרוסה על משטח עבודה עם 1 צד ארוך מקביל קצה.
מקום 3 עלים ארוגולה ב 1 קצה קצר, כך משאיר להאריך בעבר 1 צד ארוך. למעלה עם שכבת שומר פרוס, ואז 2 רצועות גבינה.
טפטוף עם 1/2 רוטב כפית. החל בקצה מלא, להפשיל bresaola, מצרף מילוי. סדר, צד התפר למטה, על מגש. חזור עם שאר החומרים כדי ליצור 18 לחמניות בסך הכל. (ניתן לעשות 4 שעות קדימה. מכסים בניילון נצמד; צ ' יל. לפני ההגשה, בואו לעמוד 30 דקות בטמפרטורת החדר.)
* זמין בשווקים איטלקיים וכמה חנויות מזון מיוחדות.