קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות19
מגזין

Bun Bò Hue

Bun Bò Hue
Bún Bò Hue is a חלב חינם מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 93 גרם חלבון 66 גרם של שומן, וסך הכל 1248 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו גבעולי עשב לימון, מלח כשר, עצמות שוק בקר, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב טריזי לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בקלאווה מגולגלת כקינוח. נסו מתכונים דומים.

הוראות

1
הפוך את המניה: כדי להבטיח את הסיר הוא גדול מספיק כדי blanch את העצמות מבלי רותחים מעל, לשים את העצמות בסיר ולהוסיף מים כדי לכסות על ידי 1 אינץ'. ואז להסיר את העצמות ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
3 כפות שמן אגוזי מלך קלויים3 כפות שמן אגוזי מלך קלויים
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
2
מביאים את המים לרתיחה. כאשר הוא ברתיחה מתגלגלת, מוסיפים את זנב השור, שוק בשר בקר ועצמות חזיר. להחזיר את המים לרתיחה ומרתיחים במשך 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוק בקרשוק בקר
עצם חזירעצם חזיר
זנב שורזנב שור
3 כפות שמן אגוזי מלך קלויים3 כפות שמן אגוזי מלך קלויים
3
מסננים את העצמות למסננת ושוטפים מתחת למים זורמים קרים. יש לשטוף את הסיר ולהחזיר את שור שטוף, עצמות צוואר, ו שנקס לסיר.
מרכיבים שתצטרך
זנב שורזנב שור
3 כפות שמן אגוזי מלך קלויים3 כפות שמן אגוזי מלך קלויים
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
4
הוסף את marrowbones ואת חזה הבקר.
5
חותכים את החלק החיוור, בשרני (4 אינץ ' התחתון) של כל גבעול עשב לימון ולהשליך את צמרות עלים. למחוץ את lemongrass עם הצד של סכין קצבים או התחתון של מחבת כבדה ולהוסיף אותו לסיר.
מרכיבים שתצטרך
אליקסיר גאליקסיר ג
ציוד שתשתמש בו
קליברקליבר
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
6
מוסיפים 8 ליטרים מים מתוקים ומביאים לרתיחה מעל חום גבוה. מנמיכים את החום כך הנוזל הוא ב מבשלים ולרחף את כל חלאות שעולה על פני השטח.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שמן אגוזי מלך קלויים3 כפות שמן אגוזי מלך קלויים
7
לאחר 45 דקות, מוכן אמבט מים קרח, ולאחר מכן לבדוק את העטין עבור doneness באמצעות מבחן chopstick: להעביר את חזה הבקר לצלחת לתקוע אותו עם צ ' ופסטיק; המיצים צריכים לרוץ ברור. אם הם לא, להחזיר את חזה הבקר לסיר ולהמשיך לבשל, לבדוק שוב 10 דקות. כאשר העטין נעשה, להסיר אותו מן הסיר (שמירה על נוזל הבישול) ומיד לטבול אותו באמבט מים קרח, אשר יפסיק את הבישול ולתת את הבשר מרקם מוצק יותר. כאשר חזה הבקר הוא מגניב לחלוטין, להסיר מן המים, לטפוח יבש, להכניס למקרר.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שמן אגוזי מלך קלויים3 כפות שמן אגוזי מלך קלויים
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ג'לי פרוסות תפוזים חתוכות לפרוסות לאףסוכריות ג'לי פרוסות תפוזים חתוכות לפרוסות לאף
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
8
המשך להרתיח את המניה במשך 2 שעות נוספות, ברפרוף לפי הצורך כדי להסיר כל חלאה כי צורות על פני השטח.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
9
הסר מהחום ולהסיר ולהשליך את המוצקים הגדולים. מסננים דרך מסננת בסדר רשת לתוך סיר גדול. לרפרף את רוב השומן מפני השטח של המניה (להשאיר כמה, כפי שהוא נותן את המניה טעם טוב יותר mouthfeel). להחזיר את המניה לרתיחה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשהחמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
10
במטחנת תבלינים או מרגמה ועלי, לטחון את פתיתי הפלפל האדום וזרעי annatto לאבקה גסה. במחבת, מחממים את השמן על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
זרעיםזרעים
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
11
מוסיפים את פתיתי הפלפל האדום הקרקע וזרעי annatto ומבשלים, ערבוב, במשך 10 שניות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
זרעיםזרעים
12
מוסיפים את שאלוט, שום, עשב לימון, וממרח שרימפס ומבשלים, ערבוב, במשך 2 דקות יותר, עד התערובת הוא ארומטי ואת שאלוט רק מתחילים לרכך.
מרכיבים שתצטרך
BelacanBelacan
אליקסיר גאליקסיר ג
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
13
מוסיפים את תכולת המחבת למניה הבוערת יחד עם המלח והסוכר ומבשלים במשך 20 דקות. לטעום ולהתאים את התיבול עם מלח וסוכר.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, מגוררבצל צהוב, קלוף, מגורר
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
(יכול להחליף את פונטינה או מונטסיו)(יכול להחליף את פונטינה או מונטסיו)
ציוד שתשתמש בו
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
14
כדי להכין את הקישוטים, לארגן את בזיליקום, פרילה, כרוב, לימון וליים טריזים, פרוסות בצל על מגש ומניח על השולחן. דק לחתוך את חזה הבקר כנגד התבואה. מחלקים את האטריות המבושלות בין קערות מרק מחוממות, ולאחר מכן מחלקים את פרוסות חזה הבקר באופן שווה בין הקערות, ומניחים אותם על גבי האטריות. מצקת את המניה החמה על האטריות ובשר ומגישה מיד, מלווה במגש של קישוטים.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
סיד טריזסיד טריז
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
Shiso משאירShiso משאיר
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
קורנביף מעדנייה, חתוך לקוביותקורנביף מעדנייה, חתוך לקוביות
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
שאוסינג, או יין אורז סינישאוסינג, או יין אורז סיני
מצקתמצקת

מרכיבים

1אוראו ממולאים כפוליםזרעים annatto, קרקעזרעים annatto, קרקע907דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.בשר marrowbones, לחתוך לחתיכות 2-3 אינץ ' (לשאול הקצב שלך לעשות את זה)בשר marrowbones, לחתוך לחתיכות 2-3 אינץ ' (לשאול הקצב שלך לעשות את זה)454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.בשר בקרבשר בקר907דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.עצמות בקר shank, לחתוך לחתיכות 2-3 אינץ ' (לשאול הקצב שלך לעשות את זה)עצמות בקר shank, לחתוך לחתיכות 2-3 אינץ ' (לשאול הקצב שלך לעשות את זה)591 לב מפאלדי טרי אם אפשר8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית1אוראו ממולאים כפוליםרוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון2חתיכות טופי הית' ברתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד6שרימפס וורידיםפלחי לימוןפלחי לימון591 לב מפאלדי טרי אם אפשרעשב לימון קצוץ דקעשב לימון קצוץ דק8גבעולי עשב לימוןגבעולי עשב לימון6שרימפס וורידיםפלחי לייםפלחי ליים907דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.oxtail, לחתוך לחתיכות 2-3 אינץ ' (לשאול הקצב שלך לעשות את זה)oxtail, לחתוך לחתיכות 2-3 אינץ ' (לשאול הקצב שלך לעשות את זה)1השארפרילהפרילה907דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.עצמות צוואר חזירעצמות צוואר חזיר6שרימפס וורידיםפרוס דק ירוק או כרוב אדוםפרוס דק ירוק או כרוב אדום2חתיכות טופי הית' ברבצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'397דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.חבילת אטריות אורז עגולות מיובשות, מבושלות על פי הוראות החבילה, או 3 פאונד אטריות אורז טריחבילת אטריות אורז עגולות מיובשות, מבושלות על פי הוראות החבילה, או 3 פאונד אטריות אורז טרי2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרשאלוט פרוס (2 בצלצלים גדולים במיוחד)שאלוט פרוס (2 בצלצלים גדולים במיוחד)2חתיכות טופי הית' ברממרח שרימפסממרח שרימפס2חתיכות טופי הית' ברתלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה1sprigבזיליקום תאילנדיבזיליקום תאילנדי6שרימפס וורידיםבצל צהוב פרוס דקבצל צהוב פרוס דק