קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

Cakespy: חמאת בוטנים וריבה טארט

Cakespy: חמאת בוטנים וריבה טארט
והוא מספק כ 10 מנות . מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 257 קלוריות. אם יש לכם סוכר, מלח, שימורים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. 38 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגיות חמאת בוטנים וג'לי [עוגיות וניל עם מילוי ג' לי וזיגוג חמאת בוטנים], Cakespy: שוקולד חמאת בוטנים מיוחד K ברים, ו חמאת בוטנים מזוגגת וסופגניות ג'לי...עם ריבת תות-ריבס צ' יה (מתכונים דומים).

הוראות

1
עמדת מתלה במרכז התנור. מחממים ל 350 ° F. במעבד מזון, דופק יחד חמאה, קמח, סוכר ומלח עד שהוא רק מתחיל להחזיק יחד, כעשר פולסים 1 שניות. זה בסדר שיש חתיכות בגודל לא סדיר, אבל זה צריך להיות מסוגל ליצור גוש כאשר נוצר יחד. הפוך 3/4 מהבצק לצלחת פאי משומנת קלות. לחץ על זה לתוך שכבה אפילו, מכסה רק את החלק התחתון של המחבת (לא הצדדים).
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
אופים במתלה המרכזי, סיבוב המחבת באמצע, עד הזהב על הקצוות, על 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
הסר מהתנור אבל לא לכבות את החום.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
4
כפית את חמאת הבוטנים על גבי גושים לא סדירים; הקפד לא להפיץ אותו סביב יותר מדי או תוכל לקרוע את הקרום התחתון. חזור עם הג ' לי, וודא שיש לך איזון טוב של איך כל טעם מחולק (אם כי זה בסדר אם יש כמה כתמים חשופים, כמו הסתימות יתפשטו קצת כאשר אפוי). שימוש באצבעות, ליצור את הבצק הנותר להתפוררות לא סדירה לפזר על גבי חמאת בוטנים וריבה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (10 אונקיות) חלבי חלבחבילה אחת (10 אונקיות) חלבי חלב
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
5
חזור לתנור ואופה עד המילוי הוא רק להגדיר פירורים על גבי משחימים קלות, על 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
6
בואו להתקרר במחבת לפחות 1 שעה, לחתוך לפרוסות, ומגישים.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'