אם יש לך תמצית vanillan, אופציונלי: כדורי מאלט, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: עוגת פלנטיין עם אבוקדו חמאה, עוגות שוקולד חלב עם קרם חמאה אבוקדו, ו עוגות עם קרם חמאה אבוקדו.
הוראות
1
מחממים תנור ל 350°f. גריז וקמח מחבת העוגה שלך או מחבתות. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
כף אחת של שומן טבעי
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מנפים יחד את כל המרכיבים היבשים למעט הסוכר. תניח גם את זה בצד.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3
מערבבים את כל החומרים הרטובים יחד בקערה, כולל אבוקדו סופר פירה.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל ארבול מיובש
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מוסיפים סוכר לתערובת הרטובה ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
5
מערבבים את רטוב עם יבש בבת אחת, והכה עם מקצף (ביד) עד חלקה.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
6
יוצקים הבלילה למחבת שלך מוכן (ים).
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
אופים במשך 30 עד 40 דקות, עד שקיסם שהוכנס יוצא נקי (אפיתי את שלי במשך 40 דקות וכנראה היה יכול לאפות אותו במשך כ 5 יותר, אבל מאז לא היו ביצים לא הייתי מודאג יותר מדי על המרקם fudgy באמצע).
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
בואו עוגה או עוגות מגניב במחבת במשך 15 דקות, ואז להפוך על מדפים קירור להתקרר לחלוטין לפני הציפוי.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלס
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
בעוד העוגה מתקררת, להפוך את קרם חמאה. מקלפים ומבריחים את האבוקדו הרך. חשוב להשתמש אבוקדו בשלים אתה יכול לקבל את הידיים על. אם יש אבוקדו כתמים חומים בבשר, להימנע כתמים אלה כאשר אתה לגרוף את הבשר לתוך הקערה.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל ארבול מיובש
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
10
מניחים את בשר האבוקדו לתוך קערה של מערבל לעמוד בכושר עם מצורף whisk.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל ארבול מיובש
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דק
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
11
מוסיפים מיץ לימון ומקציפים את האבוקדו במהירות בינונית, עד מעט מואר בצבע וחלק, על 2-3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1 פלפל ארבול מיובש
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
12
מוסיף את אבקת הסוכר קצת בכל פעם ופעימה.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוב
13
להוסיף תמצית וניל עד בשילוב. אם לא משתמשים מיד, לאחסן במקרר (זה לא הופך לחום).