Calzones שלוש גבינה
קלצונה עם שלוש גבינות יכולה להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 38 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 674 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו פירורי לחם, ביצה, גבינת ריקוטה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הסלמי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סלמי קינוח שוקולד כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. נסו Calzones חזיר וגבינה, Calzones חזיר וגבינה, ו קל 7-גבינה Calzones (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 450 מעלות F. קו גיליון אפייה עם רדיד אלומיניום.
מערבבים את המוצרלה, ריקוטה, בזיליקום, בצל ירוק, 1/4 כוס פרמזן ואת פירורי הלחם בקערה בינונית עד בשילוב. מחלקים את בצק הפיצה ל 4 חתיכות שוות.
מרדדים כל חתיכה על משטח מקומח קלות לסיבוב 7-8 אינץ'.
כפית רבע מהמילוי על חצי מכל עיגול בצק, משאיר גבול 1/2 אינץ'. מברשת קלה את הקצוות של הבצק עם כמה ביצה מוכה; לקפל את הבצק על המילוי ולחבוט את הקצוות עם מזלג לאטום.
להעביר את calzones לתבנית אפייה מוכנה.
מברישים את calzones עם הביצה מכות הנותרים לחתוך 2 חריצים בחלק העליון של כל אחד כדי לאפשר steam לברוח.
מפזרים את calzones עם הנותרים 2 כפיות פרמזן, ואז אופים עד חום זהוב מבושל דרך, 18 עד 20 דקות.
מגישים עם רוטב מרינרה, סלמי ו giardiniera.