Cemita Burger מקסיקני עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת מתכוני המנה העיקרית שלך. , מתכון זה מכסה 36% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -52 גרם חלבון , 91 גרם שומן , ובסך הכל 1328 קלוריות . המתכון הזה משרת 4. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא פגע במקום. אם יש לכם עלי פפאלו, לחמניות שומשום, מיונז ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות . זהו מתכון די יקר לחובבי האוכל המקסיקני. עם ציון ספונקולרי של 0% , המנה הזו גרועה מאוד (אבל עדיין ניתנת לתיקון). מתכונים דומים: טורטייה בורגר לוקו ואקה , בורגר של 50,000 דולר , ובורגר בקר אמריקאי .
הוראות
1
בקערת ערבוב קטנה משלבים את הצ'יפוטלה, רוטב האדובו, השום, הקרמה המקסיקנית והמיונז.
מרכיבים שתצטרך
גבינת אואקסקן, מופרדת לחוטים דקים (אפשר להחליף את המוצרלה)
בקערת ערבוב קטנה מערבבים את האבוקדו ומיץ הליים. מתבלים, לפי הטעם, במלח ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלות
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
ציוד שתשתמש בו
(אפשר להחליף קרם פרש)
2
מערבבים את בשר הבקר, רוטב האדובו, המלח והפלפל בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
(אפשר להחליף את המוצרלה)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מערבבים היטב, טפלו בבשר כמה שפחות כדי למנוע דחיסה. מחלקים את התערובת ל-4 חלקים שווים ויוצרים קציצות שיתאימו לגודל הלחמניות.
מרכיבים שתצטרך
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
מים כדי לאפשר
4
מחממים מחבת גדולה על אש גבוהה. כשהשמן חם מוסיפים המבורגרים. מבשלים 3 דקות, ואז הופכים המבורגרים. משטחים את ההמבורגרים בגבינת Oaxacan ומכסים בנייר אלומיניום. מבשלים עד שההמבורגרים מבושלים מדיום-רייר, כ-3 עד 4 דקות. צולים את הלחמניות.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
4 עד 6 חזה עוף עם עצם ועור
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
דַק-
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
להרכבת ההמבורגרים מורחים מעט צ'יפוטלה קרמה על הצדדים החתוכים של הלחמניות. על כל תחתית לחמנייה, הוסף קצת שבבי טורטיה תירס, קציצה עם גבינה, בצל, כמויות שוות של אבוקדו