קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות27
מגזין

Cemita Burger מקסיקני

Cemita Burger מקסיקני
Cemita Burger מקסיקני עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת מתכוני המנה העיקרית שלך. , מתכון זה מכסה 36% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -52 גרם חלבון , 91 גרם שומן , ובסך הכל 1328 קלוריות . המתכון הזה משרת 4. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא פגע במקום. אם יש לכם עלי פפאלו, לחמניות שומשום, מיונז ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות . זהו מתכון די יקר לחובבי האוכל המקסיקני. עם ציון ספונקולרי של 0% , המנה הזו גרועה מאוד (אבל עדיין ניתנת לתיקון). מתכונים דומים: טורטייה בורגר לוקו ואקה , בורגר של 50,000 דולר , ובורגר בקר אמריקאי .

הוראות

1
בקערת ערבוב קטנה משלבים את הצ'יפוטלה, רוטב האדובו, השום, הקרמה המקסיקנית והמיונז.
מרכיבים שתצטרך
גבינת אואקסקן, מופרדת לחוטים דקים (אפשר להחליף את המוצרלה)גבינת אואקסקן, מופרדת לחוטים דקים (אפשר להחליף את המוצרלה)
(אפשר להחליף את המוצרלה)(אפשר להחליף את המוצרלה)
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
2 1/2 כפות רוטב אדובו משימורים של פלפלי צ'יפוטלה2 1/2 כפות רוטב אדובו משימורים של פלפלי צ'יפוטלה
ציוד שתשתמש בו
יש קלות אבוקדויש קלות אבוקדו
2
מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה ומניחים בצד.
3
אַבוֹקָדוֹ
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות אבוקדו הס מעוך קלות1 1/2 כוסות אבוקדו הס מעוך קלות
1
בקערת ערבוב קטנה מערבבים את האבוקדו ומיץ הליים. מתבלים, לפי הטעם, במלח ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
ציוד שתשתמש בו
(אפשר להחליף קרם פרש)(אפשר להחליף קרם פרש)
2
מערבבים את בשר הבקר, רוטב האדובו, המלח והפלפל בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
(אפשר להחליף את המוצרלה)(אפשר להחליף את המוצרלה)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מערבבים היטב, טפלו בבשר כמה שפחות כדי למנוע דחיסה. מחלקים את התערובת ל-4 חלקים שווים ויוצרים קציצות שיתאימו לגודל הלחמניות.
מרכיבים שתצטרך
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
4
מחממים מחבת גדולה על אש גבוהה. כשהשמן חם מוסיפים המבורגרים. מבשלים 3 דקות, ואז הופכים המבורגרים. משטחים את ההמבורגרים בגבינת Oaxacan ומכסים בנייר אלומיניום. מבשלים עד שההמבורגרים מבושלים מדיום-רייר, כ-3 עד 4 דקות. צולים את הלחמניות.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
4 עד 6 חזה עוף עם עצם ועור4 עד 6 חזה עוף עם עצם ועור
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
להרכבת ההמבורגרים מורחים מעט צ'יפוטלה קרמה על הצדדים החתוכים של הלחמניות. על כל תחתית לחמנייה, הוסף קצת שבבי טורטיה תירס, קציצה עם גבינה, בצל, כמויות שוות של אבוקדו
מרכיבים שתצטרך
צ ' יפס טורטייה תירסצ ' יפס טורטייה תירס
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
1 פלפל ארבול מיובש1 פלפל ארבול מיובש
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
גבינת אואקסקן, מופרדת לחוטים דקים (אפשר להחליף את המוצרלה)גבינת אואקסקן, מופרדת לחוטים דקים (אפשר להחליף את המוצרלה)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
6
מורחים, ופפאלו. מכסים בראשי הלחמנייה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)