Cemita Burger מקסיקני
Cemita Burger מקסיקני עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת מתכוני המנה העיקרית שלך. , מתכון זה מכסה 36% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -52 גרם חלבון , 91 גרם שומן , ובסך הכל 1328 קלוריות . המתכון הזה משרת 4. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא פגע במקום. אם יש לכם עלי פפאלו, לחמניות שומשום, מיונז ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות . זהו מתכון די יקר לחובבי האוכל המקסיקני. עם ציון ספונקולרי של 0% , המנה הזו גרועה מאוד (אבל עדיין ניתנת לתיקון). מתכונים דומים: טורטייה בורגר לוקו ואקה , בורגר של 50,000 דולר , ובורגר בקר אמריקאי .
הוראות
בקערת ערבוב קטנה משלבים את הצ'יפוטלה, רוטב האדובו, השום, הקרמה המקסיקנית והמיונז.
מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה ומניחים בצד.
בקערת ערבוב קטנה מערבבים את האבוקדו ומיץ הליים. מתבלים, לפי הטעם, במלח ומניחים בצד.
מערבבים את בשר הבקר, רוטב האדובו, המלח והפלפל בקערה גדולה.
מערבבים היטב, טפלו בבשר כמה שפחות כדי למנוע דחיסה. מחלקים את התערובת ל-4 חלקים שווים ויוצרים קציצות שיתאימו לגודל הלחמניות.
מחממים מחבת גדולה על אש גבוהה. כשהשמן חם מוסיפים המבורגרים. מבשלים 3 דקות, ואז הופכים המבורגרים. משטחים את ההמבורגרים בגבינת Oaxacan ומכסים בנייר אלומיניום. מבשלים עד שההמבורגרים מבושלים מדיום-רייר, כ-3 עד 4 דקות. צולים את הלחמניות.
להרכבת ההמבורגרים מורחים מעט צ'יפוטלה קרמה על הצדדים החתוכים של הלחמניות. על כל תחתית לחמנייה, הוסף קצת שבבי טורטיה תירס, קציצה עם גבינה, בצל, כמויות שוות של אבוקדו
מורחים, ופפאלו. מכסים בראשי הלחמנייה ומגישים.