קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 20 דק.
מנות112
ציון בריאות0
מגזין

CERTOÂ ® ג'לי דובדבן בר

CERTOÂ ® ג'לי דובדבן בר
CERTO ® ג'לי דובדבן בר עשוי להיות רק תבלין אתה מחפש. מנה זו מכילה כ 0 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 45 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן,, מתכון צמחוני מגיש 112 . 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-20 דקות. אם יש לך סוכר, מיץ, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו CERTO® ג'לי פלפל חמש, CERTO ® ג'לי סמבוק, ו Certoâ ® ג'לי פטל שחור (מתכונים דומים).

הוראות

1
להביא מבשלים מים רותחים, חצי מלא עם מים, כדי להרתיח. לשטוף צנצנות ורצועות בורג במי סבון חמים; לשטוף עם מים חמים.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
2
יוצקים מים רותחים על מכסים שטוחים בסיר את החום.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
3
בואו לעמוד במים חמים עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
4
צנצנות ניקוז הרבה לפני מילוי.
5
גזע ודובדבנים.
מרכיבים שתצטרך
קילו חצאי פקאןקילו חצאי פקאן
6
מניחים בסיר; מוסיפים מים. מביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך; כיסוי ומבשלים 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
7
מניחים שלוש שכבות של גזה לחה או שקית ג ' לי בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
ציוד שתשתמש בו
מים נוספיםמים נוספים
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
8
יוצקים פירות מוכנים לתוך הגבינה. לקשור cheesecloth סגור; לתלות ולתת לטפטף לתוך קערה עד טפטוף מפסיק. תלחץ בעדינות. למדוד בדיוק 3 כוסות מיץ לתוך 6-או 8-qt. סיר.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
מים נוספיםמים נוספים
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
9
מערבבים סוכר לתוך מיץ בסיר.
מרכיבים שתצטרך
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
10
מוסיפים חמאה כדי להפחית קצף. מביאים תערובת לרתיחה מתגלגלת מלאה (פרונקל שלא מפסיק לבעבע כאשר עורר) על חום גבוה, ערבוב כל הזמן. מערבבים בפקטין. חזור לרתיחה מתגלגלת מלאה ומרתיחים בדיוק 1 דקות., ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
פקטיןפקטין
11
הסר מהחום. מערבבים לחלץ. תרפרף כל קצף עם כפית מתכת.
מרכיבים שתצטרך
קפה מבושל חזק וחםקפה מבושל חזק וחם
12
מצקת מיד לתוך צנצנות מוכנות, מילוי בתוך 1/4 אינץ ' של צמרות. לנגב חישוקי צנצנת וחוטים. מכסים בשני חלקים. בורג להקות בחוזקה.
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
13
מניחים צנצנות על מתלה גבוה בקנר. מתלה תחתון לתוך קנר. (מים חייבים לכסות צנצנות על ידי 1 עד 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
14
להוסיף מים רותחים, הכרחי.) לכסות; להביא מים לרתיחה עדינה. תהליך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
15
הסר צנצנות ומניח זקוף על מגבת כדי להתקרר לחלוטין. לאחר צנצנות מגניב, לבדוק חותמות על ידי לחיצה על אמצע של מכסים עם אצבע. (אם עפעפיים קמים בחזרה, מכסים אינם אטומים קירור הכרחי.)