קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות16
מגזין

Chiles Rellenos וביצים עם סלסה Jalapeño עגבניות

Chiles Rellenos וביצים עם סלסה Jalapeño עגבניות
Chiles Rellenos וביצים עם סלסה Jalapeño עגבניות עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 317 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך שן שום, בצל, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב סלסה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סלסה תות קינוח כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו Chiles Rellenos וביצים עם סלסה Jalapeño עגבניות, Rellenos צ'ילי Ranch עם סלסה Ancho צ' ילה, ו בירה צ'ילי מוכה Rellenos עם סלסה צ' יפוטלה חמה (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפוך סלסה: מחממים תנור ל 40
מרכיבים שתצטרך
Dientes De AjoDientes De Ajo
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
קו גיליון אפייה עם נייר כסף העליון עם עגבניות, בצל, שום, jalapeo.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
3
אופים עד מתרכך, כ 25 דקות, הפיכת החומרים באמצע דרך האפייה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
הסר מהתנור ולתת מגניב.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
עגבניות ליבה, בצל קליפה ושום, וגבעול חלפיאו.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
6
שים את הירקות, מיץ ליים, כוסברה, ומלח במעבד מזון ודופק רק עד עבה ומאוגדת.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
7
להעביר סלסה לקערה.
מרכיבים שתצטרך
Dientes De AjoDientes De Ajo
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
הכן צ ' יילס: מטגן Preheat. מסדרים poblanos על גיליון אפייה מרופדת בנייר כסף בשכבה אחת ומטגנים 2 עד 3 ב. מחום עד מושחר, פונה לפי הצורך, 10 עד 12 דקות. שים צ ' יילס בקערה, לכסות, ולתת לשבת 10 דקות כדי לשחרר עורות.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
9
פיל צ ' ילי, לשלוף גבעולים (שמירה על chiles שלם ככל האפשר), ולהסיר זרעים עם כף או האצבעות. כתם עם מגבות נייר. מחממים תנור ל 20
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
10
בקערה, לשלב בצל קצוץ וגבינה מגוררת. לסחוט חופנים כדי ליצור 6 בולי עץ צרים. בזהירות דברים יומני לתוך צ ' יילס דרך קצות גזע.
מרכיבים שתצטרך
עם מגע של פילדלפיה®, מחולקתעם מגע של פילדלפיה®, מחולקת
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
11
יוצקים שמן לסיר גדול לעומק של 2 עד 3 ב. וחום עד 37
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
12
בינתיים, להפריד 5 ביצים. בקערה של מערבל, להכות לבנים עד פסגות רכות טופס. בקערה אחרת, להקציף חלמונים עם 1/3 כוס קמח 1/4 כפית. מלח.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
13
מוסיפים כפית של לבנים לתערובת חלמון ומקציפים לשלב, ואז בעדינות לקפל תערובת חלמון לתוך לבנים רק עד משולב.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
14
שים 1/2 כוס קמח בקערה רדודה. באמצעות מלקחיים או הידיים שלך, לטבול צ ' ילה תחילה קמח, ולאחר מכן לתוך בלילת ביצה, הופך בעדינות מעיל. בעדינות להנמיך צ ' ילה לתוך שמן חם. חזור עם צ ' ילה שנייה. מבשלים עד השחמה, בעדינות פונה פעם אחת עם מלקחיים, על 4 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
15
מעבירים צ ' יילס לתבנית אפייה מרופדת במגבות נייר ומתחממים בתנור. לבשל chiles נשאר באותו אופן.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
16
כדי לצוד ביצים, למלא מחבת רחבה, עמוקה עם מספיק מים כדי לכסות ביצה מתוך הקליפה על ידי כ 1 ב.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
17
מחממים מים עד 1 או 2 בועות לשבור את פני השטח. להפחית את החום עד בועות טופס על תחתית המחבת ולעתים פופ אל פני השטח. לשבור 6 ביצים שנותרו, אחד בכל פעם, למים, שמירה על ביצים קרוב לפני השטח. מבשלים עד ביצים נעשות כמו שאתה אוהב, 3 עד 5 דקות עבור חלמונים רכים עם לבנים המשרד או 7 עד 10 דקות חלמונים המשרד הלבן.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
פחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקיםפחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
18
הסר את הביצים מהמים עם כפית מחוררת ולהעביר לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
19
מחלקים צ ' ילי בין 6 צלחות, מעל כל אחד עם ביצה עלומה וכפית של סלסה, ומגישים סלסה נותרת בצד.
מרכיבים שתצטרך
ביצה עלומהביצה עלומה
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
Dientes De AjoDientes De Ajo
20
הפוך קדימה: סלסה שומרת 1 יום, מכוסה ומקורר.
מרכיבים שתצטרך
Dientes De AjoDientes De Ajo

יין מומלץ: קאווה, Grenache, שיראז

צ ' ילי בתפריט? נסה זיווג עם קאווה, גרנאש ושיראז. אלה אדומים עסיסיים אין יותר מדי טאנין (חשוב עבור מאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. אתה יכול לנסות Segura Viudas Reserva Here Cava Brut. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 25 דולר לבקבוק.
Segura Viudas Reserva Here Cava Brut
Segura Viudas Reserva Here Cava Brut
סגורה ויודה רזרבה תורשה קאווה ברוט יש ניחוחות פתיחה מעושנים קלות עם נגיעות של ביסקוויט ורמזים של דבש ועלי כותרת של פרחים. החיך הוא מעולה, פירותי, ומלא טעם, ומספק תחושה מענגת של שפע. תערובת: 67% Macabeo, 33% Parellada